Google har annonsert Android-spillene for Windows 10 og Windows 11

Støtte for Windows 11 Android-applikasjoner. Google vil på sin side levere sin løsning, men for et begrenset område, videospill.

Forskningsfirmaet avslører at den nye applikasjonen vil kunne kjøre Android-spill på Windows 10 og Windows 11. Utgivelse er ventet om noen måneder til.

Google trekker teppet ut av Microsofts fotspor. Selskapet har på sin side utviklet en løsning for å bringe verden av Android og Windows nærmere hverandre uten hjelp fra et programvareselskap. Denne programvaren (Google Play Games) lar Windows-brukere spille Android-spill direkte på PC-en. Tilnærmingen gjør at den kan brukes på flere plattformer. Dette betyr at hvis du begynner å spille på Android, kan du spille spillet ditt igjen på Windows.

Google Play-spill har ingen spesielle krav. Windows 10-kompatibilitet er garantert når Microsofts Windows Android-delsystem ikke er i bruk.

For Windows og Android går Google alene

Greg Hartrell, produktsjef for Android og Google Play Games hos Google, Å forklare Applikasjonen vil bli lansert i 2022. På den annen side er det ikke gitt noen eksakt dato. Han legger til

«Fra 2022 vil spillere kunne nyte favorittspillene sine på Google Play på flere enheter: telefon, nettbrett, Chromebook og snart bytte sømløst mellom Windows-PCer. Dette produktet er designet av Google og bringer det beste fra Google Play-spill til de fleste bærbare og stasjonære datamaskiner. Vi er glade for å utvide siden vår slik at spillere kan glede seg over enda flere av sine favoritt Android-spill.

Denne løsningen vil ha formen av den opprinnelige Windows-applikasjonen levert av Google. Den er kompatibel med Windows 10 og Windows 11. I tillegg er dette ikke en spillstrømmetjeneste.

READ  Jakten på de 10 savnede fortsetter

Microsoft svarte på sin side ikke på kunngjøringen, noe som kan riste opp støtten for en av Windows 11s beste innovasjoner, Android-applikasjoner.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *