Google kommer stadig med nye oppdateringer

I anledning MWC 2023 som fant sted i Barcelona, ​​hvor presentasjonen av mange innovative produkter fant sted, annonserte Google praktiske oppdateringer for brukere angående Android og Wear OS.

Google Keep er den første endringen å målrette med utseendet til en ny widget. Den lar deg raskt administrere notater og gjøremålslister, som for eksempel en handleliste. Det er faktisk et vindu som viser et notat som brukere kan sjekke uten å måtte åpne appen. Google spesifiserer i denne forstand at «denne widgeten viser påminnelser, bakgrunnsfarger og bilder lagt til notater fra Keep-applikasjonen.»

Dermed forbedrer den også integreringen av Google Keep i Wear OS, med tillegg av to nye snarveier for å lage notater og lister med et klikk på den tilkoblede klokken.

Google Chrome utnytter disse endringene for å forbedre Android, og dette øker størrelsen på tekst, bilder og videoer med opptil 300 % samtidig som designet opprettholdes. Det vil også være mulig å definere en standardstørrelse som gjelder for alle nettsider slik at du ikke trenger å endre den hver gang.

Denne zoomfunksjonen virker veldig nyttig for personer med redusert synsskarphet, men den er bare tilgjengelig i beta for øyeblikket. Som en påminnelse har Google annonsert den offisielle utgivelsen for neste måned av denne løsningen som ikke krever at nettsider nødvendigvis tilpasser seg alle skjermstørrelser, noe som virkelig øker tilgjengeligheten til disse sidene.

Googles videokonferanseapp har også aktivert omgivelsesstøyreduksjon under samtaler på flere Android-enheter. Derfor filtrerer Google Meet støy fra en høyttalers miljø: motorer, publikum osv.

Når det gjelder Fast Pair-funksjonen, lar den deg raskt pare Bluetooth-produkter og spesielt trådløse hodetelefoner. Dermed vil den første tilkoblingen med en Chromebook gjøres med et enkelt trykk.

READ  Smarttelefonen vår ville være i stand til å forutsi vår død på bare 6 minutter

I tillegg kan hvert lydprodukt som er sammenkoblet med Android-smarttelefonen, automatisk sammenkobles med Chromebook. Denne funksjonen har imidlertid latt vente på seg, etter å ha blitt annonsert i januar 2022.

Andre oppdateringer er gjort til Google-apper, for eksempel rask PDF-kommentar i Google Disk. Med berøring eller pekepenn vil brukere kunne bruke flere blekkstrøk for å legge til notater.

Dette vil tillate dem å signere et dokument raskere for hånd, og også fremheve PDF-dokumenter. Disse innovative nye funksjonene kan lagres i en ny kopi av dokumentet for senere bruk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *