Google Pixel 6a har den laveste prisen under Amazon Black Friday!

For Google Pixel 6a avviker ikke Google fra designlinjene med en avslappet og kompakt smarttelefon, bortsett fra denne linjen som inkluderer kameraet på baksiden, som vil bli dets kjennetegn. Nesten allsidig på lang avstand, takket være dette originale og godt integrerte displayelementet.

Den virkelige merverdien til Google Pixel 6a er fotoavdelingen. En 12 megapikslers vidvinkel- og ultravidvinkelsensor kombinert med kraften til Googles første app, Google Tensor, forbedrer bildene dine dag eller natt. Enheten tilbyr også noen funksjoner som aldri har vært sett før, som Magic Eraser, som lar deg fjerne et element fra bildene dine som en fotgjenger eller et tre med et enkelt klikk og enkelt lage bildet ditt. Riktig.

Android kommer med en ren Google-versjon for å få tilgang til alle favoritttjenestene dine på nettet og Google Assistant. Bruk Material for å tilpasse grensesnittet til å matche bakgrunnsbildet ditt. For å koble til Internett, ikke bekymre deg, Google Pixel 6a integrerer 5G, med superraske hastigheter for alle nedlastingene dine.

Til slutt gir 4500 mAh-batteriet deg autonomi som enkelt varer hele dagen. Rask opplading med kablet betyr at du ikke vil kaste bort tid på å gå tilbake til fotoseansene, spillet eller serien.

READ  Norge forlater AstraZeneca, og tilbyr kun J&J til frivillige

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *