Googles medstifter Sergey Brins familiekontor åpner i Singapore, Telecom News og ED Telecom

Skrevet av David Ramley

Familiekontoret til Googles medstifter Sergey Brin har opprettet en filial i Singapore, og blir med i det Uber-velstående klanrushet mot det sørøstasiatiske finanssenteret.

I følge dokumenter arkivert med Corporate Regulator opprettet Bashor Global Management, et Brin-serviceselskap med base i California, et kontor i Singapore sent i fjor. Nestleder Chief Investment Officer Mary Young ble utnevnt til direktør for divisjonen.

Brin er den niende rikeste mannen i verden med en nettoverdi på 86,5 milliarder dollar, ifølge Bloomberg Billionaires Index. Han er den siste presidenten som brukte Singapores lave skatter, høy sikkerhet og sjenerøse insentiver for familiekontorer til å håndtere superrikes liv og velstand.

Hedgefondsjef Ray Talio åpner en i landet, mens støvsugerprodusenten James Tysons Weiborn Group Ltd allerede eksisterer.

Brin var med å grunnlegge Google – nå en divisjon av Alphabet Inc. – med Larry Page i 1998. Da selskapet utvidet seg globalt, ble Singapore et regionalt knutepunkt, og paret skal ha besøkt byen i 2016. Om utviklingen. Selv om menn har gått bort fra den aktive ledelsen i selskapet, har de fortsatt superstemmige aksjer.

Peshors saker i Singapore viser at dets primære funksjon er relatert til familiekontoret. Kontoret henter navnet sitt fra Googles hovedkvarter i North Beach, en del av Mountain View, California. Dens Singapore-divisjon er Parachute Capital (SGP) P.T. Drevet av et holdingselskap som heter Young, som viser Young som direktør.

Representanter fra Alphabet og Beshore svarte ikke umiddelbart på forespørsler om kommentarer. Young svarte ikke på en forespørsel om kommentar.

Tiltaket kommer når Singapore-regjeringen søker å lokke verdens rike til sine bredder. Jobbene og opplæringen de gir til lokalbefolkningen, er viktige drivere bak skatteincitamenter og en global investorplan som legger til rette for permanent opphold for alvorlige investorer. Per oktober er det anslagsvis 200 enfamiliekontorer som forvalter eiendeler verdt rundt 20 milliarder dollar i byen.

READ  Kan månen ha sin egen tidssone? [VIDÉO]

Singapore har blitt en relativt stabil base for asylsøkere i Asia, spesielt ettersom Hong Kong står overfor politiske spenninger som et knutepunkt for konkurranse, noe som kan føre til en strøm av penger. I følge UPS Group AG presterer familiekontorer i Asia bedre enn sine globale kolleger på grunn av større eksponering for kinesiske aksjer og teknologiselskaper.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *