Gravid – Elleve måneder etter fødselen

Sammen med ektemannen John Olson Delar (38) er Johnny Olson Dolar (30) en av Sveriges mest innflytelsesrike mennesker. 30-åringen har mer enn 1,3 millioner følgere, mens førstnevnte har mer enn en million følgere på Instagram.

Paret bor i Monaco og deler regelmessig bilder av eksklusiv hverdag, der eksotiske reiser, båtliv og villaen deres i Marbella ofte er en del av samlingen.

Få REFS: Bianca Ingroso delte nylig en video på YouTube der hun og flere andre svenske påvirkere festet, danset og klemte hverandre. Nå har hun blitt slått av den svenske regjeringen.
Se også

Men hvordan gjelder en familieøkning på parets noe uvanlige livsstil? For elleve måneder siden ble dette besvart da paret hadde sønnen Leon sammen.

– Gleder meg

Gutten er blitt sett på sosiale medier ved flere anledninger av parets tilhengere, og søndag kveld kunne paret dele den gode nyheten om at sønnen blir storebror.

«Familien vår blir større,» kysser 30-åringen mannen sin på magen mens hun sitter på skuldrene til lille Leon.

«Jeg gleder meg til å se Leon bli en større bror. Jeg gleder meg til å finne ut hvem som vokser opp i meg,» fortsetter han.

Nyheter om familieøkningen fikk naturlig nok stor oppmerksomhet i kommentarfeltet, og i skrivende stund mottok Johnnys innlegg over 200 000 likes.

Bianca Ingroso, Penny Barnevic, Angelica Flick og Kensa Juitton Subosic er noen av profilens svensker som sa farvel til paret.

Forloveren தந்தை, som tidligere har vunnet X-Games som skiløper, har også delt barneinnovasjon med sine følgere.

Fødsel: Sveriges beste blogger Kensa Juiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vanskeligheter. Video: Kensa Juitton Subosic. Reporter: Injepjork Iverson / Rhode Looper
Se også

«Når noe er utrolig, vil du alltid ha det mer,» skriver han i innledningen og fortsetter:

«I april vil Leon være en veldig liten storebror, og Johnny og jeg vil ha to små, for å nyte, løpe og nyte verden. Gleder meg til våren for å se hvem som er der.»

Fantastisk bryllup

I sommer feiret John og Johnny som mann og kone i to år etter å ha giftet seg i Marbella i 2018. De markerte begge bryllupsdagen ved å se tilbake fra den store dagen på Instagram.

«Jeg tror ikke det var for to år siden i dag. Mine gratulasjoner med bryllupsdagen min John», skrev 30-åringen og fortsatte:

«Jeg er så glad for å tilbringe livet mitt med deg, til og med vår lille favorittmann vi har skapt nå. Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt med deg.

Etter et falskt år i Hymans kjeder kan de være glade for å forvente sitt første barn sammen.

De kunngjorde dette på sosiale medier, der paret holdt på en voksende mage, og i november samme år avslørte de at den lille ventet.

Mamma fremtidig mamma, pappa. Vi er så glade og glade for å fortelle deg at vi forventer en liten baby i november. Det føles fortsatt uvirkelig, men samtidig veldig naturlig », skrev blant andre Johnny.

Tilsynelatende: Katrina Flatland og Harold Doblock deler klipp fra fødestuen i podcastens siste episode av «Open Journal». Video: Red Carpet
Se også

På vei til Lille Lyon avslørte paret før fødselen at de ventet en gutt. Det er foreløpig ikke kjent om parets andre barn er en gutt eller en jente.

Les mer: Arrangementet som endret Victorias liv

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *