Grunge Veri-tragedie i mestring av Luton Shelton

Historiens høydepunkter

  • Kultur-, kjønns-, underholdnings- og idrettsminister Olivia Grange har uttrykt dyp sorg over døden til den jamaicanske fotballspilleren Loudon Shelton.
  • Shelton, en av Jamaicas mest suksessrike fotballspillere, representerte Wallmer Boys High School før han flyttet til Harbor View, og spilte i utlandet for Sheffield United i Storbritannia og andre klubber i Sverige, Norge, Tyrkia og Russland.

Kultur-, kjønns-, underholdnings- og idrettsminister Olivia Grange har uttrykt dyp sorg over døden til den jamaicanske fotballspilleren Loudon Shelton.

35-åringen hadde vært uvel i en stund.

«Jeg er bare glad for å være fri. Jeg håper han har gjort en tur til tross for at sykdommen er en stor utfordring. Jeg fortsatte å håpe og be for ham, »sa minister Grunge.

I oktober 2018 ga minister Grunge Sheldon en sjekk på 5 millioner dollar fra Sports Development Trust for medisinsk behandling etter at han fikk diagnosen ALS.

«Jeg vil definitivt savne ham,» sa minister Grange. «Jeg vet at hele sportsbrorskapet vil miste ham, og de sørger. La oss huske familien hans i våre bønner.»

Shelton, den eneste spilleren som scoret fire mål i sin internasjonale debut for Jamaica i 2004, har vunnet 75 landskamper, mens han scoret 35 mål for sitt land.

Shelton, en av Jamaicas mest suksessrike fotballspillere, representerte Wallmer Boys High School før han flyttet til Harbor View, og spilte i utlandet for Sheffield United i Storbritannia og andre klubber i Sverige, Norge, Tyrkia og Russland.

Statsråd Grunge sa at det var en vanskelig uke da landet mistet Constant Spring-berømmelse fotballsjef Danny Lynn og tidligere Cambertown High og Harbor View-spiller Andrew Williams.

«Denne uken mistet vi tre av de beste mennene som var dedikert til sporten, og etterlot uutslettelige merker i fotballen. Hver av disse mennene var et forbilde, og de vil fortsette å inspirere neste generasjon av jamaicanske prestasjoner,» sa minister Grunge.

READ  Statsminister Modi kan sette leppestift på en gris, men sannheten er at India nå står bak Bangladesh

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *