GSKill Trident Z5 NEO 6000 MT/s CL30 EXPO
Det andre settet som vi skal gjennomgå og som bærer omtalen «EXPO». Det er derfor et GSKill-sett, Trident Z5 NEO 6000 MT/s CL30 EXPO som vi skal teste i dag kl. ROG Crosshair X670E Gen. Vi tilbød deg kittesten forrige uke Corsair Dominator Platinum RGB 6000MT/s CL30 EXPO.

«EXPO», men hva er det? Dette er DDR5-minnesett designet for hovedkort bygget rundt brikkesett X670E og B650E. De har to profiler med logisk sett en annen mer optimalisert profil, men er det virkelig sånn? Vi benytter også anledningen til å takke GSKill for å ha gitt oss muligheten til å vurdere dette settet.

Så, en liten bemerkning om valg av stasjon for minnefrekvens. I flere måneder har produsenter og flere av våre kolleger ikke lenger brukt MHz for å snakke om minnefrekvens. Noen bruker MT/s eller Mbps. For vår del vil vi passere MT/s for tiden mens vi venter på hva den nye standarden blir.

Ikke nøl med å stille spørsmålene dine hvis du finner et konfigurasjonsproblem enten i kommentarene eller på våre sosiale nettverk. du kan også bli med samfunnet vårt i uenighet.

Vi tar oversikt over settene vi har til rådighet:

Siden dette er en artikkel hvor vi skal gjøre benchmarking-tester, fant vi det interessant å gå over de forskjellige settene i vår eie. Du vil kunne kjenne i detalj egenskapene til hver enkelt av dem. Du kan også ta en titt på seksjonen hvor våre siste tester er tilgjengelige settene minner og dermed finne den som interesserer deg mest.

READ  Snart NVIDIA- og AMD-grafikkort til MSRP-priser?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *