Guardiola sammenligner Hollande med Cruyff og Ibrahimovic etter «Zladanesque»-målet

Etter hans avgjørende og akrobatiske mål mot Dortmund (2-1) i Champions League onsdag, Erling Holland sammenlignet av treneren hans Pep GuardiolaJohn Cruyff Og Zlatan IbrahimovicFor hans eksepsjonelle talenter.

«Spør meg først om John Stones misjon«, spøkte katalansk på en pressekonferanse.

Etter en svært komplisert kamp klarte Holland å score 2-1 mot sin tidligere klubb. Innbyggere.

«De som kjenner meg vet hvilken innflytelse Cruyff har hatt på meg som mentor, og han scoret et mål mot Atletico Madrid for flere år siden som ser akkurat ut som det målet.«Spent Guardiola.

«Det var et fint mål og assist (Et kryss fra Joao Cancelo med utsiden av benet) Det er også vakkert. Joa er flink til å gjøre sånne ting og Haalands avslutning er utmerket«, var Pep enig.

Holland»Han har evnen til å sette føttene veldig høyt, han er veldig fleksibel og han kan sette ballen dypt«På dette stadiet sammenlignet han ham med Zlatan Ibrahimovic, som han befalte i Barcelona, ​​selv om begge mennene var sinte.

I selve kampen erkjente Guardiola lagets kamp, ​​som minnet ham om C1-kvartfinalen for to år siden, og vant 2-1 med et mål i siste liten fra Phil Foden.

«Vi hadde problemer med å bygge en rytme, vi var for passive i overganger og engasjerte oss ikke i riktig tempo«, oppsummerte han.

READ  Champions League: Manchester City taper sine første poeng, Maccabi Haifa overrasker Juventus

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *