Guimard: «Selv lille Julian Alaphilippe forblir farlig»

De Reise til Spania Ferdig og Verdensmesterskap Åpnet i Australia om bare noen få dager, er timingen perfekt for en retur Cyril Guimart På den dagen Cycle» melding ! Kroningsseremonien Remco Evenepoel (Quick-Step Alpha Vinyl Group) Ann VultaGåte Thibaut Pinot (Groupama-FDJ), Opt Thomas Vogler for det Verdensmesterskapi nærvær av Julian Alaphilip (Quick-Step Alpha Vinyl Group) og knapphet Benoit Gasnefroi (AG2R Citroën Team)… Mange interessante temaer ble diskutert Druid… det kan sees i videoen din!

Video – Cyrille Guimard… Etter Vueltaen og før verdenene!

Remco Evenepoel, konge av Spania: «Denne seieren er helt logisk»

Det er ikke overraskende å se ham på scenens første trinn. Reisen hans fra han var 17 til i dag gjør det vanskelig å forestille seg at han ikke skal vinne en Grand Tour. Og det er vanskelig å forestille seg i dag at han ikke vil vinne mer. Han bekrefter alt han beviste siden 17-18 da han var i juniorene, og vi skal absolutt ikke se tilbake på hans rekordrike i denne kategorien. Denne seieren er veldig logisk, selv om du ønsker å se en røver i kamp i de siste fjelletappene.

Evenboel var veldig rolig da han mestret sine vanskelige passasjer, men til tross for sine 22 år var denne roen mer normal fordi han allerede hadde erfaring fra de største verdensbegivenhetene. Etter det er det lett å klare seg bra hvis du har 50 watt mer enn motstanderne… Han har også egenskaper som gjør at han kan mestre situasjonen, selv i vanskelige situasjoner.

Evenpole på turné i 2023? : «Hvis Evenpoel sier at han vil turnere…»

Patrick Lefevere (daglig leder Quick-Step Alpha Vinyl Panel, red.anm.) ville gjøre det i henhold til et visst antall kriterier (markedsføring, dets personell…), men hvis Evenboel sa at han ville ta turen, er jeg ikke sikker på at Lefebvre ville si «nei, du» til ham. Jeg skal reise til Italia. Etter det kunne Evenpoel gjort det bra i Tour of Spain, Tour of Italy og Tour de France, noe som ikke plager meg. Men det er kommunikasjon, og Lefevere vet hvordan det skal gjøres.

READ  Tottenham-keeper Danny Inks ønsker å flytte fra Southampton

Bør Quick-Step og Lefevere endre filosofien sin for å støtte Evenpoel? Lefevere har alltid hatt en viss ømhet i Flandrian Classics, han er flamsk, det er hans kultur, men når han begynner å snakke om å vinne Tour de France, blir Tour of Flanders mye mindre viktig. Å vinne Flandernrunden er flott, en slags hellig gral selv for flamlinger, men ser jeg på hva som har skjedd siden søndag, har jeg inntrykk av at flamlinger og belgierne generelt er mer imponert over Evenboel. En seier på La Vuelta i stedet for en seier på Liège-Bastogne-Liège. Hvis han vant Tour de France fire ganger, ville vi ikke brydd oss ​​om han aldri vant Tour of Flanders, og det ville ikke Patrick Lefebvre. Det er ikke én størrelse som passer alle.

Vueltaen og Thibaut Pinots posisjon: «Jeg tror ikke han fant lyst»

Som i Touren, jakter Pinot etappeseire, men han har ikke beina til å følge dem opp. Han starter med slag, men han er ikke den beste på utbrudd. Ikke like bra som før. Det skal nok ikke sies, men det er sant, dette er gulvet. Hvorfor? Jeg tror han savner ønsket om å virkelig skade seg selv, krigerånden, dette ønsket. Føles som en kjedelig racer på sykkelen. Det er sånn jeg føler det, og jeg er vel ikke den eneste. Vil Marc Madiot spille en viktig psykologisk rolle i comebacket? Jeg vil nesten si nei. Jeg vet litt om hvordan Mark fungerer, og jeg tror han allerede har prøvd.

Julian Alaphilippe vil gjøre verdener: «Selv lille Julian forblir en farlig løper …»

Inntil han gjenopptok treningen og var i stand til å gjenvinne alle kjøreegenskapene sine, var valget hans logisk. Selv en diminutiv Julian er fortsatt en farlig løper som absolutt må markeres, og da spiller han fortsatt en nøkkelrolle i et lag. Han er fortsatt kaptein for det franske laget, med sine to verdensmesterskapstitler som er vanskelig å påstå noe annet. Han spiller en viktig rolle sammen med lagkameratene, og i løpet av løpet tar han tross alt ingen plass siden han er verdensmester, han blir automatisk valgt ut (det franske laget vil ha ni løpere i starten, mot åtte i andre store land, red.anm.). Selv om han ikke er 100%, hvorfor ikke ta ham? Vi vet at hvis han kan håndtere enhver situasjon i løpet, vil han gjøre det med sitt eget tankesett.

Inntrykket Julian Alaphilippe etterlot seg på La Vuelta? — Jeg syntes han var veldig hyggelig.

Han kom inn som en lagspiller sammenlignet med Evenpole, og han gjorde akkurat det, og spilte landeveiskapteiner. Jeg fant det veldig veldig bra. Går han helt til slutten av La Vuelta, ville han vært 100 % uten løpets press. Dessverre skjedde dette lille fallet, som vi kan si var knyttet til manglende fokus på dette tidspunktet, da han falt på egen hånd på en kurve som ikke var noe spesielt. Men før det så jeg ham veldig godt, og ved å jobbe for Evenpol visste han at han forberedte seg til verdensmesterskapet.

READ  Bedrift: "Jeg forstår ikke unge mennesker som er motvillige til å forlenge kontrakten"

Benoît Cosnefroy sa nei til verdener: «Løperen har også rett til å tenke…»

Jeg anser ikke det som et avslag. En løper har rett til å ha et hode, tenke og vite hva som er best for ham. Vi har rett til å si nei selv til det franske laget. Hvis verdensmesterskapet var i Italia, ville det vært annerledes, men i Australia … når du skal på et verdenscup, må du reise dit med ekte motivasjon. Fra det øyeblikket han ikke var i hodet, fra det øyeblikket han ikke forventet det, kunne det ikke stilles spørsmål ved suksessen hans i Quebec i det hele tatt.

Jeg tror systemet som har vært på plass siden 1983 og har blitt gjeninnført siden jeg ikke lenger er kaptein for Frankrike-laget (30. juni 2019, red.anm.) vil fungere. Hvis vi hadde fulgt samme protokoll, ville ikke denne situasjonen skjedd i dag. Da jeg var sjef for det franske laget, ble laglederne direkte integrert i utvelgelsesprosessen og hadde ansvaret for rytterne i utvelgelsen. Der tok vi det forrige systemet – fordi det var svært lite tilfredsstillende på politisk nivå – der det ikke var noen ansvarlighet overfor de som betalte løperne. De virkelige arbeidsgiverne til rytterne er ikke forbundet, men de som betaler dem 12 måneder av 12. Du må jobbe med dem. Jeg jobbet i to år, og det var bra. Hvis vi hadde gjort det, ville ikke Gasnefroi-problemet eksistert og ville vært løst tidligere.

Cyril Guimart beklager mangelen på kommunikasjon fra FFC for Worlds

Vi er to uker unna verdensmesterskapet i Australia, og per nå har konføderasjonen aldri kommunisert om verdener. Men i to år kommuniserte vi tidlig. I dag, hvis du var på fortauradio og spurte folk om at verdensmesterskapet skulle holdes i Australia, fortell meg hvor mange prosent som ville sagt det. Kanskje du kan selge den. også. Jeg så små setninger, små ting, men jeg så ingen reelle sammenhenger. ingen er her.

READ  Charlroy kommer tilbake fra Howard-djevelen for å gå tilbake til veggen og kaste ølet

Fransk lag i verden: «Alt vil bli avgjort rundt Julien Alaphilippe»

Jeg tror hun har en rolle, men den blir annerledes enn tidligere år hvor Alaphilip var kaptein og leder. Der blir det veldig vanskelig, så det er nødvendig å rase klokt. Men uansett om han kan vinne eller ikke, vil alt spilles strategisk rundt Julian Alaphilippe. Han blir den røde tråden, men de andre rytterne i denne kåringen har et stort potensiale til å prøve å være mer opportunistiske. På motsatt side, Tadej Pogacar og Wout Van Aert, er det fortsatt intenst, og da må vi se Evenepoel som vann i brann.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *