Guinea Wisdom Jurgen Globe – Liverpool-overføringsproblem for Ian Doyle

Liverpool svarte på en rekke spørsmål under sitt fantastiske show på Tottenham Hotspur torsdag.

Men den omfattende seieren utløste til slutt en positur som varte en stund rundt Premier League og verdensmestere.

Det er en ting J ர்க rgen Globe Ingen grunn til å ta opp de neste månedene.

Hvordan Liverpool Skal endre seg Guinea-visdom?

Det er selvfølgelig ingen 100% garanti for at nederlenderen skal drive sin virksomhet hvor som helst neste sesong.

Realistisk sett trekker Reds-supportere seg stadig mer opp for å forlate Vijnaltham-klubben når kontrakten hans utløper på slutten av kampanjen.

Ankomsten av mer enn 25 millioner meter fra United til Newcastle sommeren 2016, kombinert med de verste beslagene fra Globe-tiden, betyr ikke at det ikke blir noe sinne i retning av den vennlige midtbanespilleren.

Vijnaltham drar med gratulasjonene til alle de som har spilt en så integrert rolle i Liverpools bud på den sjette europacupen og slutten av deres 30-årige ventetid på å bli kronet England-mester.

Barcelona har lenge vært ansett som den endelige destinasjonen til den nederlandske landskampen, ikke minst fordi hans tidligere landslagstrener Ronald Koeman – i hvert fall foreløpig – har ansvaret for Camp Nou.

Noen vil tigge om det siste eventyret til en 30-åring som har gitt sitt enorme bidrag til nyere Anfield-historie.

Det er ikke over ennå.

Se hans opptreden i Nord-London da Fabinho ble skadet og bedt om å utløse sitt normale spill ved å trekke seg tilbake i en defensiv midtbanerolle da Jordan Henderson vender tilbake til midtforsvaret.

READ  Everton lukker bytte av Luis Diaz, Rafael Benitez møter Solomon Rondon med James Rodriguez

Presentert av Vijnaltham. Dette er et godt eksempel på hvorfor Globe fortsetter å ha så stor tillit til en så strålende, hardtarbeidende og talentfull spiller, samtidig som den gir mer plass til den uselviske og strålende Diego Alcondara til å vokse. Hvis Liverpools defensive skade er i fare, kan han bli bedt om å revurdere denne rollen de neste ukene.

Kritikere av Wijnaltoom påpeker at han trekker tilbake sitt mål for Holland, og spør hvorfor han ikke kunne komme til en slik posisjon med Liverpool.

Imidlertid er denne tingen fantastisk å gå glipp av. Han gjorde det ikke under kloden fordi han ikke ble spurt. I stedet utfører han det arbeidet han beskriver, enten det er å bevare sikkerheten eller, som vanlig, en av de nådeløse kukkene er litt over toppen, og gir denne Reds-årgangen kropp og tempo.

Hvorfor trenger jeg å registrere meg?

Premier League-mestere Liverpool er satt til å dominere igjen denne sesongen, og vi vil ha alle de siste nyhetene om eventuelle grep de gjør i overføringsmarkedet.

Hovedvinduet er lukket, men avtaler med EFL-klubber kan gjøres frem til 16. oktober.

Du vil motta utvekslingsnyheter, analyser, rykter, direktesending og mer.

Liverpool-korrespondent Paul Gorst vil sende et ekstra ukentlig nyhetsbrev med alle de siste nyhetene bak kulissene på Melwood.

Hvordan registrerer jeg meg?

Det er gratis, enkelt og tidløst.

  1. Først Klikk på denne lenken til vårt nyhetsbrevregistreringssenter.
  2. Når du kommer dit, plasser e-postadressen din i plassen som er gitt ovenfor, og klikk deretter på Liverpool FC Newsletter. Det er andre hvis du vil.
  3. Når du har valgt, klikker du på Oppdater-alternativknappen nedenfor.
READ  Peter Bossaert ble sparket som administrerende direktør i den belgiske fagforeningen med umiddelbar virkning

Det er det! Fra da av kommer e-postene dine til innboksen din. Det er så enkelt.

Vijnaltham hadde sjelden den ekstra kvaliteten å bli skadet.

I de 212 kampene han har spilt i Liverpool Premier League og Champions League siden hans ankomst, har han ikke klart å være med på bare ni Match Day-lag.

Bare fem ganger i løpet av den perioden klarte han ikke å komme seg ut av benken i det minste.

Et slikt liv er verdt millioner, gitt problemene som har plaget Liverpool denne sesongen. De er tross alt ubrukelige hvis en spiller ikke er tilgjengelig for valg.

Åh, og så i semifinalen i Champions League – tre av fire opptredener – opp til de store Premier League-streikene mot Chelsea, Manchester City, Arsenal og Tottenham, hans herlige evne til å levere på den største scenen.

Vijnaltham vil spille en stor rolle i titteljakten med Liverpool i andre halvdel av denne sesongen, og vil jage den tredje Champions League-finalen på fire år.

Ingen kan tvile på hans Liverpool-besluttsomhet. Det er imidlertid uklart hvor de røde vil gå etter hans økende sommeravgang.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *