H-Mart samarbeider med Autostore for å distribuere automatiserte mikrofyllingssentre

Gjennom systemkoordinator Bastian Solutions utvider den ledende asiatisk-amerikanske spesialbutikken sin online bestillingsevne for å møte kundenes behov

Autolag mikrofylling

Kult og omgivende mikrofyllingssystem for dagligvarebutikk

Kult og omgivende mikrofyllingssystem for dagligvarebutikk

NEDRE VATS, Norge 30. mars 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Partnerskap med H-Mart, en ledende asiatisk-amerikansk spesialforhandler Autolagring, Det norske robotteknologiselskapet, i samarbeid med Bastian Solutions, har lansert et helautomatisk mikrofyllingssenter for å støtte H Martins online dagligvaredrift i Karlstadt, New Jersey.

“Hmart.com har vist seg å være et viktig tilbud til våre kunder. Hmart.com gjør det mulig for våre kunder å nyte mat som får dem til å føle seg hjemme, akkurat som de handler i butikken. Vi har inngått samarbeid med den beste automatiseringsteknologien i bransjen. for å oppfylle våre bestillinger raskt og med asiatiske produkter av høyeste kvalitet for våre kunder. Vi ser frem til å samarbeide med Bastian Solutions og Autostore for å levere, ”sa Vince Coletriano, konserndirektør, H. Martin.

Autostores robotteknologi og WMS-teknologi gir forhandlere en komplett MFC-løsning, noe som forbedrer fyllingskapasiteten for et bredt utvalg av dagligvarepakkede produkter med ferske og frosne produkter, samtidig som det gir en bedre kundeopplevelse.

Autostores MFC-løsning er fleksibel og skalerbar og kan til og med installeres på baksiden av en butikk. Dette gjør at forhandlere kan redusere gjennomsnittsavstanden mellom en MFC og kunden, noe som også gir mulighet for henting i butikken og raskere hjemlevering. Autostore-systemet er en av de mest effektive automatiseringsløsningene som er tilgjengelige for bestilling i e-dagligvarer – der lagringstetthet, operatørproduktivitet og ledetid er viktig.

“Som en global partner har vi jobbet med en rekke vellykkede installasjoner med det prisbelønte Autostore-systemet. Vi ser frem til å effektivisere Autostores robotikk og e-dagligvare WMS med H Martins virksomhet og øke kundetilfredsheten,” sa Aaron, styreleder, Bastian Solutions.

READ  Hydro piloting energisparende resirkuleringssystem av aluminium

“H Martins satsing på elektronisk dagligvareautomatisering vil ikke bare hjelpe nedgangen i deres online virksomhet, men også til fordel for kundebasen som helhet. Vi er glade for å samarbeide med Bastian Solutions for å gi HMart en løsning som gir større funksjonell effektivitet og bestillingsnøyaktighet, slik at kundene vil motta det de bestiller fra Auto Said Mike Demco, leder for MFC-forretningsområdet.

“Programmer som dette vil forandre forhandler for alltid, og vi er glade for å kunne tilby H-Mart Autostore og Bastian Solutions e-dagligvarebutikker i fremtiden,” sa Carl Johan Lear, administrerende direktør i Autostore.

For mer informasjon, kontakt:

Suzanne Delab, markedsføringsinnholdssjef, +1603404 3479

Om H. Mart
H Mart er den største asiatiske supermarkedskjeden i USA og en pioner innen asiatisk mat i USA. Fra og med 1982 med en butikk i Queens, Woodside, har H Mart vokst til å omfatte mer enn 97 butikker i USA. H Mart er Amerikas fremste mål for asiatisk mat og henvender seg til dagligvarer og nødvendigheter og toppprodukter. H Mart tilbyr et komplett utvalg av asiatisk mat og et bredt utvalg av vestlige dagligvarer til hele spekteret av tradisjonelle supermarkeder. H Mart er også kjent for sine innovative nye mathaller, som har betjent restauranter i butikkene i over 30 år.

H Mart er anerkjent som en av de raskest voksende forhandlerne i National Retail Federation’s HOT 100 RETAILERS (# 13 H Mart). Supermarket News lister H-Mart som en av de 50 største småkjedene og uavhengige i USA og Canada. For mer informasjon, besøk https://www.hmart.com/.

Om Bastian Solutions
Bastian Solutions, Toyotas avanserte logistikkselskap, er en pålitelig partner for forsyningskjeden som er forpliktet til å levere et konkurransefortrinn til kundene ved å designe og levere distribusjons- og produksjonsløsninger i verdensklasse. Ved å kombinere datadrevet design, skalerbare materialhåndteringssystemer og innovativ programvare, gjør selskapet det mulig for kunder over et bredt spekter av markeder å bli ledende i sine virksomheter. For mer informasjon, besøk bastiansolutions.com.

Om Autostore | www.autostoresystem.com
Autostore, grunnlagt i 1996, er et robotteknologiselskap som fortsatt er en pioner innen automatisering av kubelagring – en av de tetteste og raskeste løsningene for ordreutfylling. Selskapets fokus er å gifte seg med programvare og maskinvare med menneskelige evner for å skape fremtiden for ordreoppfyllelse. Autostore er global, med mer enn 600 systemer installert i 35 land over et bredt spekter av bransjer. Alle systemene er designet, installert og betjent av et nettverk av kvalifiserte datakoordinatorer – kalt autostore ‘partners’. Selskapet har hovedkontor i Netre Watts (Norge) og har kontorer i Oslo (Norge), USA, Storbritannia, Polen, Spania, Tyskland, Frankrike, Japan og Sør-Korea.

Et bilde er tilgjengelig med denne kunngjøringen https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/7fffa736-e887-432e-9089-af141641c735

READ  Baker Hughes og Horizonte Energy Group om Backands Marine Carbon Capture and Storage Project

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *