Haaland, Odegaard, Sorloth… I Norge går talenter i arv fra far til sønn!

Målet til sønner av suksessrike fotballspillere er å skape et navn for seg selv. Å komme ut av farens skygge, for «sønnene», viser seg ofte å være en komplisert oppgave. I Frankrike er det eksempelet til Zidanes sønner som bekrefter dette. Men i ett bestemt nordisk land føler sønnene til profesjonelle fotballspillere et behov for å følge i farens fotspor.

Fra far til sønn

I Norge går ikke vikingkulturen bare i arv fra generasjon til generasjon. Man trenger bare å se på landslagets organisasjon for å forstå at fotballtalent løper gjennom årene til sønnene til tidligere norske herligheter.

Norge er ikke en global storhet, og i fjordenes land ser det ut til at interessen for fotball har vokst med årene. Til tross for at de ikke kvalifiserte seg til siste verdenscup, har landslaget notert oppmuntrende resultater i de siste turneringene.

Utvalget går fremover etter stjernene Martin Odegaard, Erling Haaland, Alexander Sorloth og Kristian Thorstvedt. Kjente navn for de største fotballfans! Faktisk har lagets stjerner alle én ting til felles: deres respektive fedre er alle profesjonelle idrettsutøvere.

— Det ga meg et forsprang.

Erik Hans Odegard er en lykkelig pappa. Treneren til Mjondalen IF (Norge D2), en tidligere profesjonell spiller, ser sønnen Martin (24) bekrefte det enorme potensialet han hadde for mange år siden. Arsenal-kaptein Martin Odegaard, som nå er i full gang, skal spille i England. Og den talentfulle venstrehenderen, som har tatt på seg rustningen i testen, har ikke glemt rollen faren spilte i livet hans. » Faren min er veldig viktig. Han var treneren min i alle disse årene.sier han til en norsk avis TV2. «Jeg lærte ting av ham i ung alder som andre ikke gjorde. Det ga meg et forsprang. »

«Holland»: Dette etternavnet er kjent for alle fotballfans. Få vet at før cyborgen Erling dundret over de europeiske steppene, gikk også faren Alf-Inge det grønne rektangelet. Den kraftige forsvarsspilleren hadde også på seg samme trøye som sønnen Manchester City (England) sammen med den norske trøya (34 valg). I dag ser han sønnen Erling Tyagi spille engelsk forsvar i Premier League (27 mål på 24 kamper).

Hvem er den eneste målvakten i historien som er på forsiden av en FIFA-kamp? Erik Thorstvedt! Men den tidligere Tottenham- og Norge-landsspillerens største stolthet ligger et annet sted. Sønnen Christian (23) tråkker også på grønne baner, og hans imponerende trolldom i den belgiske klubben Genk ga ham sin første landskamp i 2020. Siden den gang har han spilt for Sassuolo i Italia og fortsetter å imponere trenerne sine. Og faren hans. » Han må alltid kjempe og det gjør ham mentalt sterk », gratulerer Eric avisen Leder tilhører Van Limburg.

Alexander Chorloth (27) er gleden til klubben sin Real Sociedad (Spania) og det norske laget. Etter en litt tumultarisk start på karrieren, fikk toppscoreren (1,95m) en solid start på karrieren i 2020 etter overgangen til RB Leipzig (Tyskland). Faren Koren, en eks-nordmann, må være fornøyd. » Det er flott å se barna dine trives og lykkes. Selvtillit er en ny vare, og Alexander er et godt eksempel på det. «, sier han til en norsk avis Pinposton.

Ja, i fjordenes land går fotballtalent i arv fra far til sønn!

READ  The Complete Path and Favorites of the 10. Edition

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *