«Halfway Home» gjør saken om at de som tidligere var fengslet, aldri var virkelig gratis

Å si at det strafferettslige systemet i dette landet er så mangelfullt, er en underdrivelse.

Fra tilsynet med de svarte og brune samfunnene til politiets brutalitet, opphør av politikk og aktivisme, demonstrerer fengselsarbeidsindustrien på flere milliarder dollar hvordan en organisasjon er åpent utformet for rettferdighet.

Som Ruben Jonathan Miller utforsker i sin interessante nye bok, en av de mest tragiske aspektene av denne virkeligheten Halvhus: liv etter rase, straff og massefengsel, Selv de som blir løslatt fra fengsel er aldri ekte på mange måter. I stedet blir de medlemmer av et «overvåket samfunn» – og denne unike frivillige befolkningen er i sentrum av boken hans.

Denne tiltalen mot strafferettssystemet bør forstyrre sjelen til nasjonen. Miller skriver i prosa, som er både kraftig og engasjerende – og integrerer et vell av data med menneskers leveopplevelser som representerer tall. En sosiolog, kriminolog, sosionom og tidligere kapellan i Chicagos fengsel i Cook County, hans etterretning er noe hentet fra hans 15 år brukt på å intervjue 250 mennesker fanget i fengselets industrikompleks. Jobben innebar et forskningsprosjekt der han tilbrakte tre år med 60 menn og 30 kvinner etter løslatelsen fra fengselet i Michigan. Miller kunne også kreve mer erfaren ekspertise fordi han var «født svart og fattig i en periode med massefengsel» og, som enhver svart mann han kjente, «gjentatte ganger ble stoppet av politiet.» Han var en forsker bevæpnet med statistisk informasjon, og han var sønn og bror til fengslede menn.

Miller var ikke sterk nok til å gjøre observasjonen om at «ingen andre marginaliserte grupper – ikke fattige svarte uten kriminelle poster, ikke velferdsmødre, ikke engang papirløse innvandrere – hadde opplevelsen.» [the] «Dybden av det juridiske unntaket som tidligere er fengslet. Bredden av disse restriksjonene – som inkluderer alt fra studielån eller å bo i et hjem med et fosterbarn som ikke er kvalifisert for offentlige boliger. Som Miller påpeker,» førtifemtusen føderale og statlige lover regulerer tiltalte liv …., Det er mer enn 1400, inkludert mer enn 1000 arbeidsforskrifter, 186 politikker som begrenser politisk deltakelse, 54 lover som begrenser familierettigheter, og 21 huslover. . «

READ  Finalen av The Idol klarte ikke å redde serien i øynene til internettbrukere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *