Halliburton skal levere plattformdataadministrasjonsplattform til norsk kontroller

Halliburton har signert en åtteårig avtale med Oljedirektoratet (OD) om å vedlikeholde og drive Disco, Norges nasjonale lager for seismikk, brønn og produksjonsdata for olje- og gassindustrien.

Halliburton Landmark vil tilby Discos 2.0 ved hjelp av DecisionSpace® 365 skytjenester på IEnergy® – Industriens første E&P hybridsky. Cloud Native Services OpenSurface Data Universe er kompatibelt og tilbyr data, sikkerhet og administrasjon av høy kvalitet, slik at brukerne enkelt kan få tilgang til, vise og tolke data fra norsk kontinentalsokkel.

Den åpne konfigurasjonen og skaleringen av tjenesten muliggjør støtte for effektiv, effektiv og effektiv drift av lager- og operatørsystemene i eller i skyen. Discos 2.0 DecisionSpace 365 vil bruke skyapplikasjoner til å bruke maskinlæring og kunstig intelligens for å låse opp hele verdien av overflatedata ved å eksponere ekstra basseng, reservoar, boring og produksjonsinnsikt for å forbedre reservoargjenvinning og utforskningsresultater.

Nagaraj Srinivasan, Senior Vice President, Landmark, Halliburton Digital Solutions and Consulting, sa: “I tråd med Halliburtons digitale strategi, vil vårt sikre skymiljø, maskinlæringsalgoritmer og datavitenskapskompetanse gjøre det mulig for operatører i regionen å øke aktivaverdien.”

Les den siste utgaven av Oilfield Technology gratis: Utgivelse 1 2021

Den første utgivelsen av Oilfield Technology 2021 i år ser på utsiktene for stram olje i USA. Problemet går til å omfatte komplett teknologi, produksjonsprognoser, strømbrudd, sandgjenvinning og mer.

Eksklusive bidrag har kommet fra Ristot Energy, Archer, Weatherford, Halliburton, CGG, NOV, Tetra Technologies, Clarient og mange flere.

Les artikkelen på nett: https://www.oilfieldtechnology.com/exploration/13042021/halliburton-to-provide-petroleum-data-management-platform-to-norway-regulator/

READ  Litauiske flyplasser vil tilby 40 direkteruter fra mai

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *