Halo Infinite Winter Update Weekly Rewards Leak | xbox one

Etter gratis belønninger av to hendelser av Halo Infinite: Forge, samarbeidskampanje… vinteroppdateringen er tilgjengelig avuendelig halo har dukket opp gjennom data mining, nå er det tur til de ukentlige belønningene til å dukke opp gjennom Twitter-kontoen Delta-indeks.

De beste belønningene er tilbake

Som en påminnelse er dette på ingen måte nye belønninger, faktisk gir vinteroppdateringen bare en ny sjanse til å hente de vakreste fra sesong 1 og 2. Hvis denne uken allerede har tillatt deg å få tak, vi lær i dag hva som blir det neste frem til lanseringen av sesong 3 7. mars.

Dermed kan vi se takket være denne lekkasjen at 343 Industries tilbyr noe mangfold i valg av belønninger som vil bli returnert i løpet av de kommende ukene. Hvis du savnet den nydelige gule bulldoggen eller det svarte visiret, kan du være trygg på at du får muligheten til å låse dem opp igjen mens du nyter belønningssystem revidert for vinteroppdatering.

Det er synd at spillere som tok seg tid til å skaffe seg kosmetikk og skinn i løpet av de to foregående sesongene, ikke får ukentlige belønninger. Uansett, vi lar deg beundre belønningene som vil låses opp i løpet av de neste månedene i Halo Infinites gratis-å-spille flerspiller.

READ  Forsker utvikler strategi for å forvalte fiskeriene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *