«Han burde ha stengt den og spilt bedre» (VIDEO)

Denne onsdagen ble Red Devils-kaptein Eden Hazard avhørt om det tyske lagets hånd-over-munn-gest på slutten av Belgias seier over Canada onsdag. Kampbilde mot Japan. Den symbolske gesten fordømte FIFA og dens beslutning om å utestenge «One Love»-armbåndet fra stadioner i Qatar.

På TV2-mikrofonen om å ikke ha på seg armbåndet, forklarte Eden Hazard at avgjørelsen ble tatt for å unngå å få gult kort i starten av kampen. «Mange ting er blitt sagt. Jeg er her for å spille fotball. Jeg ville ikke starte kampen med gult kort, det ville vært problematisk resten av kampen, forklarte han. «Derfor bestemte jeg meg for ikke å gjøre det. Så igjen, kanskje jeg ville ha brukt den.»

Brynois kommenterte også protestbevegelsen fra de tyske spillerne. «Jeg likte det, men de tapte kampen. De ville ha gjort det bedre for å vinne kampen! Jeg er ikke her for å sende en politisk melding. Det er bedre folk enn meg for det.»

Dette er ordene Marc Delire reagerte på i programmet «Le Vestiaire» denne torsdagen. «Vi kjenner Eden, han sa det sannsynligvis som en spøk, men hvis han sa det, ville jeg ikke trodd det? Jeg synes han burde ha lukket den og spilt bedre», begynte journalisten.

READ  Kévin De Bruyne er lik Eden Hazard

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *