Han forlater sin kone for en ukrainsk flyktning, som han gir husly: han mister kontrakter og bryter seg selv!

Når russerne invaderer Ukraina, bestemmer Tony Garnett og hans eks-kjæreste seg for å melde seg frivillig for å ta imot flyktninger på flukt fra krigen. Så møtte han en 22 år gammel ukrainsk kvinne ved navn Sofia Karkadym på Facebook. I begynnelsen av mai var hun så heldig å besøke Bradford sammen med Tony og hans kone.

Mellom dem gikk strømmen godt. Tonys kone aner noe og ber Sophia forlate huset. Tony fulgte etter henne.

Historien deres skapte sensasjon og påvirket Tonys karriere. Etter å ha opprettet sitt eget sikkerhetsselskap, fortalte han Daily Star at han hadde mistet kontrakter og nå sto overfor kontantproblemer.

Dette er selskapet hans som jobber på et NHS-sykehus i Bradford. Men siden hans affære med Sophia har mange journalister og paparazzier bedt Tonys ansatte om å hente telefonnummeret hans for intervjuer. I møte med denne situasjonen bestemte sykehuset seg for å slutte å jobbe med Tonys boks. Avtalen tillot ham å tjene 2000 pund i uken.

«Jeg gikk fra nesten 2 000 pund (€ 2 357) i uken til ingenting fordi media avhørte sikkerhetsvaktene mine på arbeidsplassen deres for å hente telefonnummeret mitt fra dem.» Tony fra Daily Star forteller våre kolleger.

Tony Garnett håper å gjenoppbygge sin økonomiske helse gjennom komedie og musikk. Han ga også ut et rapstykke om kjærlighetsforholdet til Sofia.

READ  Nord Stream gassrørledning lekkasjer: EU lover "sterk respons" på dette "hærverket"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *