“Han kan ta med mye”, “Holder fordi det ikke finnes andre løsninger”: Eden Hazard splitter spansk presse etter å ha lenket sin andre periode

Dette er et lite fenomen. 751 dager Tre dager etter en hel kamp han ikke oppnådde, startet Eden Hazard igjen med Real Madrid-laget i Bilbao. I fravær av en hel gruppe på elleve komponenter plaget av fysiske bekymringer, suspensjoner eller positive tilfeller for koronaviruset, byttet Carlo Ancelotti til prionose til høyre.

Fysisk har den nye kantspilleren fått fart. Han kom ikke ut før etter 86 minutter. Gode ​​nyheter for han som har slitt med å få opp farten siden han kom til Real-laget. Prestasjonen hans gledet også treneren hans som ikke nølte med å berømme ham på pressekonferansen etter kampen.

“Du kan si at Eden Hazard er tilbake. Vi var i tvil om hans fysiske tilstand, men han spilte bra på onsdag. Han slet, prøvde og prøvde. Han hjalp også laget med sitt defensive arbeid.”

En forestilling som tilfredsstilte en del av Spania så vel som den kjente filmstjernekommentatoren Julio Moldonado.

“Jeg elsket spillet hans så mye, han fant sin rolle i fraværet av Rodrigo og Asencio, og jeg tror han kan bringe mye til laget med sin hurtighet og løp på den første meteren, selv om den laterale høyre ikke er hans beste . Nivå.”

“Når andre kommer tilbake, mister han startposisjonen.”

Andre analyser var mindre med belgieren. Noen mener at hvis hans vilje og energimisbruk ble understreket, kunne det forventes mer fra den daglige Røde Djevelen som AS. “Du må glemme Chelsea Hazard. Han er ikke fysisk i form nok, men han er i humør til å gi alt på banen.”

Javier Modellanas, forfatter, deler den samme analysen. “Hazard burde akseptere rollen og komme ut av kampen med en positiv holdning, men hvis han går til overgangsvinduet, er det godt å gi ham det nivået. Han startet fordi det ikke er andre løsninger. Han vil miste startposisjonen sin.

READ  Formel 1 | Wolf: Hamilton og Verstappen vil spille tittelen på Crash om nødvendig

Hvis han kan reise på ferie med et litt bestemt sinn, er den offensive midtbanespilleren fortsatt langt fra å overbevise Spania.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *