Han raner en bank og setter inn pengene på kontoen sin etter | mangfoldig

Det er noen gode tyver, og noen mindre. Denne søndagen ble en 44 år gammel mann arrestert i Wilmington, Delaware (USA), etter at han ranet en bank. Politiet fanget tyven bare minutter etter at han satte inn de stjålne gjenstandene på bankkontoen sin.
Søndag 19. desember brøt en mann med en pistol seg inn i en bank i Wilmington, Delaware, for å begå et ran, ifølge Daily Mail. Ifølge lokalt politi dro mannen med 150 dollar, mer eller mindre enn 133 euro.

Historien slutter ikke der. Etter lovbruddet satte de førti pengene inn på kontoen hans ved å bruke en minibank som var bare noen få skritt unna banken. Mannen, som raskt ble identifisert, ble pågrepet i et kjøpesenter ikke langt fra stedet for ranet.

Det er Williams McRobert, i 40-årene med psykiatriske problemer, han skal ha fortalt politiet at “hjernen hans ble kontrollert av en tredje person gjennom en chip implantert i kroppen hans”.

Williams er anklaget for tyveri og sitter for tiden i fengsel. Studentinnskudd på 6000 euro.

READ  Hvordan gjør du energiregningen mindre smertefull? Finansministeren er ikke lenger imot å redusere merverdiavgiften

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *