Han spiller med New Londons Don Pasco på den berømte norske baseballbanen

Norge – Norsk videregående skole var en gang en av de mest dominerende dynastiene i videregående baseballhistorie.

Tigrene spilte i mer enn 20 statsturneringer og hentet hjem 20 statsmesterskap, hvorav åtte var mellom 1981 og 1991, da skolen lukket dørene.

Justin Schultz og brødrene hans – Vance, Chad og Vaughn – har ti statsmesterskap i baseball mellom seg.

Nå, 30 år etter at Norge spilte sitt siste baseballkamp – South Clay vant klasse 1A-statsmesterskamp 7-4 i 1991 – vil Justin Schult dele den opplevelsen han spilte Norway High School Field Med sønnen, New London High School Jr. Cooper Schulde.

Tirsdag kveld i New London, da Justin Schult var assistenttrener og Cooper Schult var den første veiskille, fikk Shawn den muligheten, og spilte på banen assistert av Justin Schultz og hans brødre for å gjøre Norge til baseballhovedstaden i Iowa for tre tiår siden.

Med utelukket kamp – da kampen ble stoppet på grunn av lyn og kraftig regn, fire omganger senere, tok New London en ledelse på 10-2, tre løp mindre enn det offisielle spillet – det snublet ikke over Schultz ‘opplevelse.

Den ikoniske norske videregående skolen ønsker besøkende til baseballbanen velkommen med et skilt.

“Jeg elsket det. Jeg kommer hit hvert år på ferie med besteforeldrene mine. Besteforeldrene mine bor her, og jeg har mange familier her. Cooper Schultz, som var 3-for-4, sa at han tok et par løp. “Jeg vet at faren min vokste opp her og spilte i dette feltet. Han gikk på videregående her, så det har funnet et spesielt sted i hjertet mitt. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *