– har fått trusler – VG

Statlige valg generalstater sier at video som inneholder falske påstander om en valgoffiser i Georgia, har hatt alvorlige konsekvenser.

I årets amerikanske presidentvalg har publikums interesse for det som skjer i tellekamrene vært enorm, og siden da har president Donald Trump Mange ganger og uten dokumenter har de hevdet at valgsvindel foregår.

Nå ser det slik ut: Betydelig økning for Python i Georgia

Statens valgvalg, Richard Barron, sier dette har hatt dramatiske konsekvenser for en valgoffiser i Georgia.

Under en pressekonferanse fra Fulton County på fredag ​​sa Barron at en viral video på sosiale medier førte til at en av hans valgembetsmenn nå ble dekket over.

Bekreftet: Valggeneral Richard Barron sier at en valgoffiser har forsvunnet i Fulton County. Foto: REUTERS / Brandon Bell

– I følge videoen beskyldes offiseren for å stemme da han hadde ansvaret for en av de fem senkemaskinene. Disse maskinene brukes til å kutte konvoluttene slik at du kan skille konvoluttenes innside. Det ble foreslått at en av disse stemmene skulle avgis av en offiser, sier Baron.

– Ikke noe svar, legger han til.

Georgias Tipping State var ferdig med å telle stemmene lørdag kveld, og med bare noen få tusen stemmer igjen å telle, er Trump ned 4289 stemmer.

Maskinene som vises i videoen fra valglokalet, brukes bare til å skille konvoluttene fra konvoluttene de er på. Selve avstemningen vil ikke finne sted her, men på neste trinn.

Dette kapittelet ble undersøkt av valgadministrasjonen i Georgia, som raskt konkluderte med at ingenting var galt.

– Disse stemmeseddlene er 8,5 ganger 19 tommer lange. På intet tidspunkt kunne han se at han hadde tatt noe ut av konvolutten. Kastet ut instruksjonene i et lite notat. Velgerne vil ofte legge ved instruksjoner når de sender inn valg, sa Baron.

READ  De superrike flykter fra landet i frykt for grufulle skatteøkninger... 0,1 poeng - frigjøring

Etter at videoen fikk fart på sosiale medier, ble informasjon om valgoffiserens navn, bostedsadresse, bil og registreringsnummer også delt.

– Han er for øyeblikket på forsiden fordi han har mottatt trusler. Han må legge ned alle sosiale medier. All hans personlige informasjon ble offentliggjort. Jeg synes dette er synd. Han tok bare en liste over instruksjoner som var i en av konvoluttene, sier Baron.

Les mer

Biden-supportere feirer: «Dream is over»

Offiseren bor nå sammen med venner fordi han ikke fikk sjansen til å bli hjemme på grunn av trusler, sa valggeneralen.

– Han må flykte fra sitt eget hjem. Han er redd for å kjøre egen bil ettersom registreringsnummeret er utgitt. Baron sier at han var en av våre raskeste operatører og veldig talentfull.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *