Hardigruton for å starte norske skip på nytt

Hardikruten vil gjenoppta sin strålende norske kysttur i juli etter mer enn 18 måneders begrenset drift.

Hardigruton Norway Coastal Express Alle sju skipene skal opereres på den berømte fergen mellom Bergen og Kirkenes.

Med særlig sterk etterspørsel etter 2022 små forsendelsesopplevelser sa selskapet at bestillingsnivået var 50% høyere enn før utbruddet.

Daniel Schjeldom, administrerende direktør i Hardigruton Group, sa: “Den globale reisebransjen har blitt hardt rammet av epidemien. Med sikkerhet og trivsel for våre gjester og mannskap som vår høyeste prioritet, går vi nå inn i en ny fase med å komme tilbake til handling. ”

Han la til: “Vi ser stor etterspørsel og sterke bookingtrender i alle markeder når vaksiner produseres og reisebegrensninger oppheves. Når den internasjonale reisen gjenopptas, vil vi være klare til å ønske gjestene velkommen tilbake om bord. ”

Også: Abonner på vårt Cruise Digest nyhetsbrev
Les også: Resume List of Travel Line

I drift siden 1893 har Hardigurutten Norwegian Coastal Express vært en livline for lokalsamfunn, inkludert epidemier.

I sommer er Hardycruten det eneste selskapet som tilbyr turer til norskekysten, og tilbyr lokale reisende, varer, post og internasjonale turister.

Hetta Felin, administrerende direktør for Norwegian Coastal Express i Hardigruten, er ivrig etter å ønske internasjonale passasjerer velkommen ombord når begrensningene oppheves.

«Vi er født og oppvokst for å koble kystsamfunn og deres folk med verden,» sa han.

«I sommer har vi nesten ingen offshore. Det er ingen bedre måte å oppleve norskekysten på enn med våre små skip, nære partnere og våre nesten 130 år med lokal kunnskap.»

Redusere CO2-utslipp med minst 25% og redusere NOx-utslipp med 80%. Det ble nylig kunngjort at innen 2023 vil en storstilt grønn oppgradering bli tilbudt hele flåten av Hardiguruten Norwegian Coastal Express-skip.

READ  Carlson ønsket i Norge | Pilstar.com

«Den vakreste reisen i verden har blitt enda bedre,» sa Fellin.

«Vi legger grunnlaget for å innføre nye og mer effektive miljøløsninger etter hvert som de utvikles.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *