Harry og Megan: Hertuginne av Sussex rasist hevder ‘ikke en fullstendig overraskelse’, sier Obama Obama

Tidligere amerikanske førstedame Michael Obama har sagt at det er “absolutt ingen overraskelse” å høre Sussex hertuginne påstander om rasisme i den kongelige familien.

Fru Obama Beskrev anklagene Megan Hun var ferdig i løpet av Intervju med Oprah Winfrey Som “overveldende å høre”.

Men når han snakket med NBC News, sa han at det ikke var helt uventet.

Bilde:
Megan gir et intervju med hertuginne av Sussex Oprah Winfrey

“Jeg føler meg så trasig over å høre dette, hun følte at hun var i sin egen familie – hennes egen familie tenkte annerledes om henne,” sa hun.

Hun beskrev offentlig tjeneste som et “lyst, skarpt, hett søkelys”, fortsatte hun: “Som jeg sa tidligere, er ikke rase et nytt konstruksjon for folk i farger i denne verden, så det er ikke helt overraskende å lytte til henne og bør uttrykke dem. “

Abonner på Daily Podcast Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Høyttaler

Mer fra hertuginne av Sussex

Fru Obama sa: “Jeg ber om tilgivelse og helbredelse for dem,” og at Royals ‘intervju kan brukes som et “undervisningsøyeblikk for oss alle.”

Under et intervju med ham og prins Harrys Oprah sa Megan at noen fra den kongelige familien uttrykte bekymring for sønnen deres Archies hudfarge.

Bilde: Abby
Bilde:
Michael Obama kommenterte intervjuer med Megan og Harry Oprah Winfrey (L). Bilde: Abby

Publisert av Rani En sjelden rapport To dager etter at intervjuet ble sendt i Storbritannia, sa han at “hele familien” var “opprørt” over dette.

Selv om det sto at det var “spørsmål som ble reist, spesielt de som var relatert til rase”, oppstod det skepsis over versjonen av parets hendelser ved å legge til ordene “noen minner kan variere”.

Bilde: Abby
Bilde:
Michael Obama kommer til innvielsen av Joe Biden med mannen Barack. Bilde: Abby

Ved sitt neste besøk på en skole i Øst-London var han hertug av Cambridge Tvunget til å beskytte familien, Sier til en Sky News-reporter: “Vi er ikke en rasistisk familie.”

READ  Brexit fiskeavtale: Storbritannia signerer historisk fiskeavtale med EU og Norge for Nordsjøen Politikk | Nyheter

Lørdag var hertuginnen av Cambridge Sett med bevissthet for Sarah Evert, Som ble bortført og myrdet på vei hjem fra en venns hus i London tidligere denne måneden.

Kensington Palace sa at Kate vil hylle det uoffisielle besøket og at “han husker hva som foregikk rundt London kvelden før han giftet seg.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *