Harry og Meghan «ikke invitert» fra seremonien i forkant av dronningens begravelse

Mens Meghan og Harrys nylige opptreden med Kate og William kan ha gitt inntrykk av at alle spenninger i kongefamilien er over, kan denne begivenheten igjen legge bensin på bålet. De Sussex En viktig seremoni planlagt rett før begravelsen til dronning Elizabeth II ble nektet tillatelse.

Arrangementet er organisert av den nye kong Charles III og vil samle alle verdens toppledere og en utvalgt rekke innflytelsesrike mennesker. Det vil finne sted dagen før dronningens begravelse, men det blir uten Harry og Meghan.

De telegram Ifølge rapporter vil Meghan og Harry bli invitert til å delta på den store seremonien. Og så til slutt måtte de være ubudne. Fordi bare aktive medlemmer av kongefamilien har tilgang til denne begivenheten. Dette er ikke lenger tilfelle for Harry og Meghan. I 2020 bestemte paret seg for å gi fra seg sine kongelige titler.

En annen fornærmelse?

Harry og Meghan er nok veldig skuffet. fra Nyheten om dronningens død, de måtte møte mange slag hard. For eksempel, siden Harry forlot kongefamilien, ble han forbudt å bruke militæruniformen sin i begravelsen. Likevel tjenestegjorde den 38 år gamle prinsen 10 år i den britiske hæren.

Man lurer på hvordan paret vil reagere på kunngjøringen, spesielt hvilken plass han vil ha ved dronningens begravelse, som er planlagt til 19. september 2022.

READ  Megan Markle og prins Harry vil ikke gå glipp av den berømte festen på 'mange år' Royal | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *