Harry Potter Reunion: Emma Watson og Rupert Grind sier at de vil dra før slutten av historien

Tenåringene Emma Watson og Rupert Grind så deres berømmelse eksplodere med historien Harry Potter henholdsvis Galtvort-nerden og Harrys bestevenn.

I det første utdraget Gå tilbake til Galtvort, J.K. Showet, laget av HBO Max for å feire 20 år siden Rowlings historie kom på kino, erkjente at begge komikerne hadde avsluttet eventyret mye tidligere enn forventet.

I en alder av rundt ti år da den første filmen ble utgitt, dukket det snart opp unge skuespillere. Publikum så dem vokse opp på sagafilmer, og pressen ble mer og mer vektlagt hos dem. Emma Watson er den yngste på laget som var med i settet. Hun var i ferd med å ta den femte delen av historien da hun ville droppe alt.

Skuespillerinnen fant dagboken sin der hun kopierte det hun følte “Veldig ensom” Og “Ikke fornøyd”, På dette store vendepunktet i livet hans. “Jeg tror jeg var redd. Jeg vet ikke om du noen gang har følt det øyeblikket når du sier til deg selv “dette er permanent”..”

“Jeg vet ikke om du noen gang har følt at livene våre er slik,” sa han. Hun gled inn i Rupert Grind. Den unge skuespilleren har allerede sagt ja “Lignende øyeblikk gjennom” Av historie. “Jeg hadde de samme følelsene som Emma om hvordan livet ville vært hvis jeg stoppet alt.”, Han er enig.

Emma Watson avslutter med å si at berømmelsen og vennligheten til fansen hennes spilte en nøkkelrolle i hennes utholdenhet. “Kjendiser banket til slutt på døren min, massivt. Ingen trenger å overbevise meg. Fansen ønsket at jeg skulle vinne, og det fikk mye støtte. Stor eller ikke?

READ  Norwegian Battery Startup for å samarbeide med ABB

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *