HBO begynner produksjonen av The Lost of S-serien

I mars i år ble det kunngjort at det ville bli gjort Produserte TV-serien The Lost of AC, den populære sportsserien, Har nå tatt et stort skritt mot den endelige realiseringen av serien.

Utvikler Naughty Dog Har faktisk blitt kunngjort Serien har fått sitt offisielle grønne lys fra HBO, kanalen som opprettet og viser serien.

Neil Truckman, regissør og skribent av to spill, vil sammen skrive manus til TV-serien med Craig Machine, skaper og manusforfatter bak HBO-serien Tsjernobyl.


Foto: Sony

Basert på det første spillet

Truckman og Majin vil produsere serien sammen med Caroline Strauss, som tidligere spilte lignende roller i serier som Game of Thrones og Chernobyl.

Serien er basert på historien om spillet og foregår 20 år etter ødeleggelsen av den moderne sivilisasjonen, der en av de overlevende, Joel, kidnapper 14 år gamle Ellie fra en sterkt bevoktet isolert sone.

TV-serien er med andre ord basert på hendelsen til det første spillet fordi Ellie er kjent for å være den eldste i oppfølgeren. Som Gamer.no kunngjorde i august Denne serien vil legge til nye elementer i den originale historien, men samtidig gjenoppdage det som allerede eksisterer.

Imidlertid satset skaperne av serien på at de ville bli tatt godt imot av høyttalerne i HBO-serien av spill.

– Craig og Neil er framsynte tilskuere i sin egen liga. Bak rattet med den enestående Caroline Strauss, vil serien garantert appellere til både The Lost of S fans og nykommere i sagaen som definerer sjangeren, sa Francesca Orsi, visepresident for HBO Programming, i en uttalelse.

Les også: Dette er Tom Hollands første film Nathan Drake

READ  C Norge - Marte Krastad Johansson og Johannes Boe kronet i massestarter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *