Headingleys livescore og de siste oppdateringene

ENVelkommen til direktesendingen av den tredje dagen i den tredje testen i England vs India -serien.

Vertene er da i en kommandostatus Joe Root scoret et århundre i sin sjette testkamp En utrolig bank foran hjemmepublikummet for det mest bemerkelsesverdige året.

Det var en av de beste setene i huset da David Malone delte 139 -stillingen med kapteinen i England – hvoretter han hyllet Root som en sann testkamp.

Røtter 121 av 11 opptredener siden starten av året er hans sjette tonn, som tilsvarer en nasjonal rekord som tidligere ble delt av Denise Compton og Michael Vaughan. 30 den gangen, med totalt 1398 og et gjennomsnitt på 69,90 Noen mennesker får erfaring hvis de setter seg på et perfekt fly.

Han har scoret tre mål på rad i den nåværende serien, men til tross for hans tidligere forsøk på Trent Bridge og Lords ledelse til uavgjort og nederlag, har bare et cricket -mirakel forhindret hans suksess den siste tiden.

På slutten av andre dags spill var England 423 for åtte, allerede 78 for 345 foran India.

Malone, som kom tilbake med flotte 70, var glad for å rangere Root blant kampens elitespillere.

“Er han ikke unik? Han slo løp hele tiden,” sa han. “Du ser alle de flotte spillerne du har spilt med – alle de store, hvis du vil beholde det slik – når du mister linjen og lengden din, gjør de deg vondt. Joe er en av dem.

“Det er hyggelig å se, og det er flott å ha det beste setet hjemme når han spiller. Det er enkelheten han gjør og farten han gjør.

READ  US PGA Championship: Rory McIlroy kjemper på Kia Island da Corey Connors tar ledelsen

“Han beveger bena godt. Posisjonen hans er mye bedre når han treffer ballen … Han treffer ballen mye senere enn de fleste. Han scorer alltid med vilje. Du vet at når du kaster en dårlig ball, skyver den deg bort.”

Englands haleendere vil se på å legge til noen raske løp i morges.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *