Heartbroken … Skuespillerinnen delte den hjerteskjærende nyheten

Tidene er tøffe for Laura Smet. For noen dager siden, 22. november, uttrykte skuespillerinnen sin sorg over forsvinningen av hunden Chaplin. I bildeteksten til et svart-hvitt portrett av kjæledyret hennes, skrev Natalie Bay og Johnny Hallydays datter: » Savner deg hver dag min lille chaplin» Som hun svarte,Mitt livs hund«.

Fans av Lillesøster til David Halliday Denne lørdagen 26. november delte han igjen en rørende tale: «I dag, min kjære, er jeg lei av å skrive til deg. I mitt hjerte vil du finne et brev på mange sider. Stillheten er fylt. Les sakte. Dagens lys skrev det i mitt navn. Dette handler om det. Du og andre kommer til meg hver gang jeg vender ansiktet mot ditt … der, flere hundre kilometer unna.», Christian Robin (1951-2022). For å fullføre disse få ordene, er et knust hjerte lagt til…

En gripende tekst skylder Laura til skuespilleren Fabian Ducomne, som delte den dagen før fredag ​​25. november. De to filmskaperne jobbet sammen på den første kortfilmen til Raphael Lancral-Javals kone, med Nicolas Herrmann og spesielt Nathalie Baye i hovedrollen. Produksjonen heter «Thomas» og vant prisen for beste kortfilm på filmfestivalen i Chelsea.

SE OGSÅ: «I Didn’t Punch Anyone», Joy Holiday gjør opp med Laura Smet og David? Ingenting kan stoppe ham!

Adam Zaval-Fagonnier

READ  Minst åtte mennesker ble drept og mer enn 300 ble såret på AstroWorld Music Festival i USA

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *