Hegerberg (OL) er med Norge i VM

Ada Hegerberg under det vennskapelige Spania - Norge

Ada Hegerberg under det vennlige Spania-Norge (Bilde: Jaime Reyna/AFP)


Ada Hegerberg ble logisk nok beholdt i Norges VM-tropp et år etter retur til uttak. OL-spissen håper å vise et bedre ansikt enn han viste på EM i fjor sommer.

I fjor sommer la hun ikke skjul på frustrasjonen. Tilbake til eksamen i mars 2022, Ada Hegerberg Han ønsket å utnytte Euro 2022 for å bygge videre på sin vellykkede retur til OL etter en alvorlig skade. Mangel på pott, The Norge Slått ut i første runde hadde Lyon-spissen mer enn bare bitterhet i munnen. Det har vært endringer, inkludert trenerbytte, og håpet om en sterk VM-prestasjon har kommet tilbake til den skandinaviske nasjonen og Ada Hegerberg.

Et rimelig band på papiret

Ballon d’Or 2018 ønsker å være lederen for utvalget, til tross for en sesong som ble avkortet igjen av en lang skade. Ikke overraskende ble Hegerberg inkludert i den 23 mann sterke norske troppen til verdenscupen som starter 20. juli. der Norge skal også spille åpningskampen i Auckland mot New Zealand. Etter det fortsetter konkurransen sveitsisk 25. juli og så en siste mot Filippinene 30. Et enormt billig lag for Hegerberg og hans familie.


READ  «Norge er ikke det samme som i november»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *