Hegerberg trakk seg skadet ut av Norge

Ada Hegerberg (Foto: Stien Lisberg Solem / NTB / AFP) / Norway Out

Norge sjekket billetten til verdensmesterskapet i 2023 med en knepen seier over Belgia (0-1). Dårlige nyheter for OL, Ada Hegerberg ble skadet etter 66 minutter.

Jammen den som ler, den som gråter. Fredag ​​kveld, uff Hegerberg Levde en kontrastfylt kveld til ansikt Belgia. Hun kunne i utgangspunktet ikke finne lagkameraten sinOL Janice Cayman Fordi belgieren ikke er på kamplisten. Da opplevde hun gleden ved å se Norge Åpne partituret ved Hanson En times lek. Det enestående målet i denne gruppefinalen med alle konserter driver skandinavene inn i Oseania og en direkte plass i verdensmesterskapet i 2023.

Så kom denne aksjonen, som forårsaker den verste frykten fra Norges side, men espOL. På en kroppsfinte, Ada Hegerberg Skåret inn av sin direkte motstander, lot han med en retningsendring Lyon-spissen tørr. Holdt i venstre ben klarte hun å reise seg før hun forlot setet, støttet av det norske legeteamet.


På OL krysses nå fingrene


Det er ikke for sent å vite alvorlighetsgraden av skaden, men norske journalister i Leuven hevdet at han ikke kom tilbake til Ballon d’Or 2018-gressbanen og feiret kvalifiseringen med lagkameratene. Allerede Litt full Gjennom dette internasjonale vinduet uten mye hvile etter sommeren og før En gang til Jente D1, Sonia Bombaster Ingen sjanse til å ombestemme deg. Hun og alle ansatte krysser nå fingrene for at de ikke får noen dårlige nyheter om Ada Hegerberg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *