Helen McRae sverger i hemmelighet av venner om kreftdiagnose | Helen McRae

Helen McRory, en Peeky Blinders-skuespiller som døde av kreft på fredag, sa: “Jeg sverger Venner For hemmeligheten ”avslørte vennen Gary Crocnell mens han fikk behandling.

Crocnell, som regisserte MacRae i 2014-produksjonen av Media, sa at sykdommen hans ikke ønsket å dekke over hans familie og karriere. MacRae’s ektemann, Damien Lewis, kunngjorde nyheten om at kona hans hadde dødd fredelig hjemme i en alder av 52 år.

Crocnell sa at skuespilleren fortalte “svært få mennesker” om diagnosen og fortsatte sitt veldedige arbeid noen uker før han døde.

Regissøren sa til BBC Today: “Helen ønsket å være veldig personlig med sykdommen sin, og jeg forstår hvorfor. Når du bor i offentlig oppmerksomhet, må du finne et sted for å beskytte det som bare er for deg.

“De færreste vet det, jeg gjorde det bare fordi vi planla å flytte et show til Broadway, og hun måtte avbryte det fordi hun var i behandling. Vi sverget i hemmelighet.

“Hun trenger å være fullt i live, resolutt og ta ting som hennes familie og veldedighetsarbeid utrolig seriøst.

“Det er helt ekstraordinært med dristighet og humor,” sa Crocnell og la til at McCormack hadde kreft.

“Dette er en veldig viktig ting.”

Macroe, som vant OBE-prisen for dramatjenester i 2017, er mest kjent for å spille den skumle Matric Polly. Peeky Blinders I tillegg til å vises i en Harry Potter-eier og et spesielt forhold.

De to siste opptredene hans Nasjonalstadion Hester Collier som media i et teaterstykke basert på den greske tragedien til Euripides, og som Hester Collier i Terence Roddigans 1952-vekkelse av den moderne klassikeren The Deep Blue Sea.

Hvem vil bli millionær? Ved en kode basert på hoste.

Mannen hennes, Louise, medstjerne, kunngjorde MacRory’s død på Twitter.

Hun skrev: «Etter en heroisk kamp mot kreft, ble jeg sønderknust over å erklære meg selv som en vakker og sterk kvinne. Helen McRae Er død … omgitt av bølger av kjærlighet fra venner og familie. “

Lewis la til: “[Helen] Hun døde mens hun levde. Uten frykt. Gud vi elsker henne og vet hvor heldige vi er som har henne i livene våre.

“Hun brant så lyst. Nå, lille, gå i luften og takk.”

READ  Topp Super Bowl-annonser: Will Ferrell, Matthew McConaughey, Timothy Solomon og flere spiller i morsomme reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *