Hellas lanserer kampanje for Disney World Pavilion

En av logoene som viser de håpefulle trekkene til Hellas paviljongsupportere på verdensgalleriet i Epcot Center i Disney World. Kreditt: Greece.org/epcot

Hellas lanserer en kampanje for å samle et av de åtte landene som deltar på Epcot Center’s World Exhibition på Disney World i Orlando, Florida.

De frivillige bak dette initiativet er Hellas, med sin utrolige naturlige skjønnhet, rike historie, gode mat og underholdning, og fremhever de beste tingene om hver nasjon, som ennå ikke er vist i utstillingsvinduer som World Fair Pavilion. Det er omtalt.

Hellas kan nå plasseres sammen med Frankrike, Italia, Mexico, Storbritannia, Marokko, Japan, Tyskland, Norge og andre land som eier en paviljong i Epcot, som er en del av Walt Disney World utenfor Orlando.

Epcot Pavilion i Hellas er et naturlig valg

Nå er det opprettet åtte åpninger på verdensmessen, noe som skaper en flott mulighet for Hellas til å vise frem sin unike kultur.

Frivillige fra Hellenic Electronics Center (HEC) mobiliserer innsatsen En online -begjæring Legger til støtte for en gresk paviljong – de tror det har vært lenge siden. “Hvordan kan ikke et land med gresk skjønnhet, rik historie og innovasjon være på verdensscenen?” De frivillige bak det greske initiativet spør i sin begjæring.

Onsdag morgen hadde mer enn 3600 mennesker meldt seg på.

For tiden er Brasil og Sør -Korea også i kamp om åtte nye steder.

“Hvis du kan drømme om noe, kan du gjøre det også”

Som nevnt av arrangørene i begjæringenWalt Disney sa en gang: “Hvis du drømmer, kan du!” De nevner fem hovedgrunner til at Hellas burde ha en paviljong på verdensutstillingen, inkludert historie, mat, gresk sammenheng, gresk underholdning og gaver.

De hevder å være vuggen til den greske sivilisasjonen, som bidro med grunnleggende ideer innen regjering, vitenskap, filosofi og handel, og at “de gamle grekerne forandret verden på omtrent 1000 år.”

READ  Tyskland Tri Series 2021- Gjennomgang

“Fra øyene sør for Egeerhavet i Middelhavet til fjellene i Nord -Makedonia. Gjennom tidens mysterier dukker det opp et bilde,” sier de, ettersom landets mat, dans og musikk passer perfekt til verdensscenen fordi det “ser ut som landene de representerer.”.

Arrangørene la til: “I en gresk paviljong kan det være områder der bygninger på Santorini -steinen spilles i sammenheng med tradisjonell gresk musikk, fra gammel gresk arkitektur; det er helt fantastisk!”

Underholdning er i forkant og sentral på Disney, og den gjorde filmen fra 1997 “Hercules” slik at de kunne “ha regelmessige møter og hilsener med karakterene i filmen.” Det sier arrangørene.

Ettersom gaver som viser frem de beste produktene i en nasjon er en annen viktig del av opplevelsen, kan gresk -ortodoks ikonografi, greske øyesmykker, greske viner, calamattaoliven, olivenolje, tradisjonelle greske krydder og til og med fetaost tilbys i butikkene. Paviljong.

EPCOT, eller Trial Prototype Community, er en av Disney Worlds fire parker i Lake Buena Vista, Florida. Walt Disney World åpnet 1. oktober 1971, og eiendommen dekker nå omtrent 25.000 dekar.

De fire parkene er Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios og Disney’s Animal Kingdom; Det er to badeland, totalt 27 temahotellhoteller, ni ikke-Disney-hoteller, flere golfbaner, et campingsted og andre underholdningssteder.

Epcot tiltrukket mer enn 12,4 millioner seere i 2019. Alle interesserte kan være det Signer begjæringen her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *