«Helse fremfor alt», «ta vare på deg selv»: Loïc Nottet, Typh Barrow, Henri PFR og andre reagerer på kanselleringen av Strome-turneen

Kunngjøringen om at de resterende 36 datoene for Multitudes turné ville bli kansellert tok bare minutter å forårsake en regnskur av reaksjoner på sosiale medier. De fleste fans applauderer Stromes modige beslutning om å prioritere helsen hennes, men etter å ha ventet så lenge på å se henne på konsert igjen, til slutt… ingenting.

Publikum er ikke den eneste som reagerer. Strome har mange beundrere i musikkmiljøet og blant publikum. Loïc Nottet kanaliserte umiddelbart sin tristhet med et tårevåt smil på Instagram. I likhet med Sarah de Paduas duo av Hoshi, Ibeyi og Luan (WhatOutForTornado), elsket maestroen frimodighet. Taif Barrow punkterte budskapet sitt med tre ruter, som antas å støtte sangeren i disse vanskelige tidene. Fordi å avlyse så mange datoer og skuffe så mange fans (mange konserter utsolgt) er ikke lett å gjøre.

Mot, Henry sender litt PFR til Strome. «Jeg håper inderlig du blir frisk snart», skriver DJ-produsenten. Samme alternativ på Delta Tandem-siden: «Helse foran alt! Styrke til deg! Få Cool Maestro».

Til og med den spanske skuespillerinnen Rosie de Palma dro dit med sin hyllest til oversetteren av «Helvete». I en Instagram-historie, i en pressemelding som kunngjorde de dårlige nyhetene, skrev hun: «Ta vare på deg selv» Stoppet av et fornuftig, men veldig tilstedeværende lite hjerte.

Ønsker om god bedring kom også fra konserthus som Ancienne Belgique, som Stromme anbefaler å ta fri. «Vi er der når du er klar.». Samme nyhetene fra Rock Werther, hvis artist forventes å ha overskrift 29. juni: «Ta vare på Maestro! Vi ønsker deg gjerne velkommen tilbake når du er klar.

READ  Kate Winslet beroliger en ung journalist før hennes første intervju, video skaper buzz | Instagram 7 av 7

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *