Her er de vakreste astronomibildene i 2022

Som hvert år på samme tid, den prestisjetunge konkurransen Årets astronomifotograf avsa sin dom. Oppdag de prisbelønte astronomifotografiene i år, i ulike kategorier.

Hvert år de siste 14 årene har Royal Greenwich Observatory organisert » Årets astronomifotograf som er basert på en jury av eksperter fra kunstens og astronomiens verden. Trettifem FotografierFotografier astronomi konkurrerte i 10 kategorier. To spesialpriser legges til disse 10 kategoriene. Sir Patrick Moore-prisen for beste nykommer og Annie Maunder-prisen for innovasjon i sakensaken av bilder behandlet fra fritt tilgjengelige satellittdata. La oss oppdage de prisbelønte fotografiene.


artikkel av Remy DecourtRemy Decourt publisert 07/10/2022

I påvente av de spektakulære «first lights» fra James-Webb romobservatoriet, som blir offentliggjort tirsdag 12. juli, inviterer vi deg til å oppdage bildene i kandidaturet til den prestisjetunge astronomifotografen av året. Prisene, på grunn av at det er flere kategorier, vil bli delt ut 15. september 2022.

Som hvert år i 14 år, arrangerer Greenwich Royal Observatory konkurransen » Årets astronomifotograf som er basert på en jury av eksperter fra kunstens og astronomiens verden.

Vi inviterer deg til å oppdage de 35 utvalgte bildene, alle tatt av amatørastrofotografer, til og med veldig, veldig bekreftet for noen, delt inn i 10 kategorier. To spesialpriser legges til disse 10 kategoriene. Sir Patrick Moore-prisen for beste nykommer og Annie Maunder-prisen for innovasjon innen bildebehandling ved bruk av satellittdata med åpen tilgang.

Vinnerbildene annonseres torsdag 15. september.

READ  "Winchcombe-meteoritten" hjelper til med å skrive en historie om vann på jorden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *