Her er den dyreste ferieuken i juli-august

Sommerferien kommer om mindre enn en måned. Mens mange allerede har bestilt ferien på forhånd, foretrekker andre å spille i siste liten. For de som ikke har bestilt feriedatoene sine ennå, er juli-august den dyreste måneden å unngå. For andre er det til neste år…

Dagens video:

Budsjett er hovedkriteriet når belgiere bestemmer seg for å reise på ferie (49 %). Data som sendes før klima (43 %) eller turismeinfrastruktur (37 %). Så uunngåelig ønsker vi å komme oss ut med minst mulig kostnad. Blad Hovedstad Kayak og Liligo har nettopp gitt ut en undersøkelse utført av prissammenlignere som avslører ukene når det er mer eller mindre tilrådelig å gå til prissiden. Den er basert på prisene på flyreiser til de ti mest søkte destinasjonene.

Den dyreste og billigste uken

Og rangeringen av ukene fra billigste til dyreste er endelig. Den dyreste uken i sommerferien er den første uken i august, altså fra 31. juli til 6. august 2023. Til sammenligning er den 47 % høyere enn prisen fra 5. til 11. juni 2023. Tvilsomt, c prisen på flybilletter i denne perioden er svært høy. En rundtur koster i snitt 571 euro. På hotellsiden vil uken 6. til 13. august være den dyreste.

Motsatt vil prisene være lavere den første uken i juni. Logisk nok går alle barna fortsatt på skolen og de voksne er på eksamen. I løpet av sesongen er det to lavprisuker: 21. til 27. august (tur-retur flybillett koster €380) og 3. til 9. juli (tur-retur flybillett koster €451).

READ  Brexit News Siste: EU-katastrofe når europeiske selskaper åpner London-kontorer Politikk | Nyheter

Gå aldri glipp av noen livsstilsnyheter igjen sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre temanyhetsbrev Ved å klikke her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *