Her er det «beste flyselskapet» i verden i 2023 | for reise

For femte gang i sin 23-årige historie er Singapore Airlines kåret til verdens beste flyselskap. Fikk denne prisen som en del av Skytrax World Airline Awards 2023. Her er de andre prisvinnende selskapene.

I følge den nye 2023-rangeringen satt sammen av Skytrax World Airline Awards, er Singapore Airlines det beste flyselskapet i verden i dag. Hun ble belønnet under en galla-kveld organisert på Air and Space Museum i Frankrike. «Singapore Airlines har oppnådd utmerkede resultater i mange priskategorier. Førsteklasses kabinen har blitt anerkjent som den beste førsteklasses i verden, noe som gjorde hele forskjellen,» sa Edward Plaisted, administrerende direktør i Skytrax.

Skytrax opprettet sin rangering etter å ha gjennomført uavhengige, selvfinansierte kundeundersøkelser for mer enn 325 flyselskaper rundt om i verden mellom september 2022 og mai 2023. Goh Chun Phung, administrerende direktør i Singapore Airlines, ble applaudert for den første prisen. For ham er denne seieren frukten av arbeidet til teamet hans, som ga «mange ofre for å sikre at SIA er klar til å møte gjenopptakelsen av lufttransport. Dette tillot oss å komme sterkere ut av epidemien.»

topp 5

På andreplass i rangeringen er Qatar Airways, syv ganger vinner av tittelen Årets flyselskap. Etterfulgt av det japanske selskapet ANA All Nippon Airways, som ble nummer tre. Emirates Airlines og Japan Airlines avrundet de 5 beste flyselskapene i 2023.

Under gallakvelden ble det delt ut andre priser, blant annet prisen for verdens reneste flyselskap, som ble tildelt ANA All Nippon Airway. AirAsia har vunnet beste lavprisflyselskap i verden, som det har gjort hvert år de siste 10 årene nå. Delta Air Lines ble på sin side kåret til det beste flyselskapet i Nord-Amerika. Garuda Indonesia vant prisen for beste kabinansatte i verden.

READ  Estlands president støtter arktisk jernbaneprosjekt, forsiktig med fremtiden for arktisk skipsfart - Eye on the Arctic

De 20 beste flyselskapene i verden i 2023, ifølge Skytrax:

3. Anna All Nippon Airways

12. Swiss International Airlines

Les også

4,35 milliarder passasjerer i 2023: Flyselskaper forventes å nærme seg 2019-rekord

Vei deg selv før du går ombord: Air New Zealands overraskelsesinvitasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *