Her er det kjente hotellet hvor Coldplay bodde i Brussel

Vanligvis blir kjente artister maks to kvelder på rad, som Ed Sheeran, som opptrådte på King Baudouin Stadium i slutten av juli, men denne gangen var det annerledes! Coldplay, som hadde annonsert at de avsluttet sin internasjonale turné av miljømessige årsaker, bestemte seg til slutt for å slå sammen konsertdatoer samme helg og legge ut på en bærekraftig verdensturné. Det var helt naturlig at gruppen mellom de to konsertene valgte å bo på et prestisjefylt hotell.

I videoen kan du se hvordan du reduserer karbonavtrykket til kostholdet ditt:

Et steinkast fra Grand-Place har publikum vært stappfullt i flere dager og med god grunn; Nyheten spredte seg som en ild i tørt gress: Gruppen Coldplay hadde bodd på Amigo Hotel siden fredag. Det var et av de første prestisjefylte hotellene som åpnet i hovedstaden og utallige stjerner har bodd der under oppholdet i hovedstaden. Fra Prince til Nicole Kidman via Jean Dujardin, Beyonce og Jay-Z, Steven Spielberg, Serge Gainsbourg, Hugh Grant, Harry Styles, Bono eller Benoit Boelvoorte og Virginie Efira. På en annen måte ønsker også politikere som Nicolas Sarkozy eller Angela Merkel å stoppe der.

Prestisjepakker

Dens viktigste eiendel? Den sentrale beliggenheten er fordi den er etablert bak rådhuset ved siden av Grand-Place i sentrum av hovedstaden. Og så, uten tvil, elegansen og intimiteten som hver suite tilbyr. Derfor kan kunstnere dra nytte av utsikten over de historiske smugene i sentrum, samtidig som de drar nytte av den moderne innredningen som hyller mange belgiske kunstnere. Dermed vises noen samlinger, for eksempel reproduksjoner av Magritte, Tintins tallerkener av Hergé. Suitene varierer fra 28 kvadratmeter til 60 kvadratmeter, hvorav de største har en stue atskilt fra soverommet, hvor du finner elegante, ultradesignede møbler. For enda mer bekvemmelighet er det også mulig å bo i temasuiter. Den 110 kvadratmeter store presidentsuiten fordyper oss i Magrittes verden, med alt gjennomtenkt til minste detalj, fra tekstiler til møbler. Når det gjelder Grand-Place-suiten, tilbyr den en fantastisk utsikt over hustakene og rådhuset i byen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det er 180 kvadratmeter. Endelig kan ubetingede Tintin-fans fordype seg i Hergés verden ved å velge en samling dedikert til ham. Fra tapet til sengetøy, madrasser, badehåndklær og til og med innredningen, minner alt om Tintin og hans lojale følgesvenner.

READ  Stand By Me Day 2021 | Innovativ smarttelefonapp som ble annonsert under | Lokalt

I tillegg til den eksepsjonelle komforten som Amigo Hotel tilbyr, inspirerer det også mange kunstnere. For eksempel skrev Charles Aznavour sin legendariske sang «I’ve Everything Seen Me» på en natt. Hvem vet, kanskje etter å ha bodd på hotellet, kommer Coldplay ut med nye sanger i tankene.

Adresse? Vruntstraat 1/3, 1000 Brussel. Mer informasjon Her.

Gå aldri glipp av noen livsstilsnyheter igjen sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre temanyhetsbrev Ved å klikke her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *