Her er en kjent sanger som kan bli med William som prinsesse av Wales

Før han ble involvert med den fremtidige dronningskonsorten av England, hadde prins William noen romantiske affærer. En av hans flørtende lyder da. fordi ? Tronarvingen hadde et langdistanseforhold til den lune sangstjernen, Britney spyd.

Denne informasjonen ble gitt ut av den viktigste interessenten. I 2002, under Franks talkshow SkinnerDen amerikanske stjernen avslørte at hun utvekslet noen e-poster med den mye yngre prinsen tidlig på 2000-tallet. På den tiden var de to personlighetene mer eller mindre 18 år og Britney spyd Han toppet listene med sin globale hit «Baby». En mer tid».

I dette tilfellet, Britney spyd Tro: «Vi utvekslet e-poster en stund og han ville besøke meg et sted, men det gikk ikke.«De Daglig «Oversetter av,» husket Mail.er giftig«Han hadde ringt Lord Cambridge på en restaurant mens han turnerte i England. Han skal imidlertid ha takket nei til invitasjonen. En internettforbindelse slik at den aldri så dagens lys.

Har de noen gang møttes?

Ikke engang! Et forhold mellom Britney spyd Og et medlem av kongefamilien ville ha blitt sterkt mislikt av britene. Hvis de aldri så hverandre, hadde de et valg. Dette ble forklart av Christopher Anderson, forfatter av den biografiske boken «Brødre og». Koner : Innsiden Te Privat bor William, Kate, Harry og Meghan»: «De prøvde å være sammen i ungdommen (…) Det kan ha vært telefonsamtaler, men jeg kan ikke huske at de klarte å komme sammen den gangen.«Resten av historien er kjent: Britney spyd Startet et forhold med Justin Timberlake og møttes på campus ved Prince William College.

READ  Medlemmene av Meneskin giftet seg...sammen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *