Her er grunnen til at du ikke trenger smarttelefonen din for veibeskrivelse

Denne innovasjonen gjelder først og fremst eiere av den nyeste generasjonen klokker som er kompatible med Wear OS 3 og kan kobles til et mobilnettverk. Uansett hvilken transportmåte du har, er ideen å klare deg uten smarttelefonen for å dra nytte av en tredjepartsversjon av Google Maps som er fullstendig redesignet for navigering.

Denne typen applikasjoner vil appellere til for eksempel joggere eller syklister, som kan se på håndleddet for å navigere og ikke lenger trenger å bekymre seg for smarttelefonen, koblet til klokken via Bluetooth.

Bye bye smarttelefon!

Til nå måtte du alltid ha smarttelefonen i nærheten for å navigere gjennom den tilkoblede klokken, noe som ikke alltid var veldig praktisk, spesielt hvis du drev med sport. Med denne nye versjonen av Google Maps på Wear OS kan brukeren fjerne enhver smarttelefon i nærheten hvis de ønsker det, så snart klokken er koblet til, helst til et mobilnettverk.

For å nyte navigering under Google Maps på en Wear OS-klokke uten å bruke en smarttelefon, er alt du trenger å gjøre å åpne applikasjonen på klokken, velge tilkobling, angi reisemålet (via kartet eller via stemmen deres), velge transportinstruksjonene deres. , og følg derfor instruksjonene på skjermen.

Ikke overraskende er denne versjonen optimalisert for Google Pixel Watch og den nyeste generasjonen Samsung Galaxy Watch (4 og 5), de sjeldne klokkene som er kompatible med den nyeste versjonen av Wear OS. Andre high-end-modeller bør dra nytte av det snart.

READ  Norge, Indian University slår seg sammen for å forske på vitenskap og teknologi

Finn alle nyheter Metrotime.be

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *