Her er Nokias nye logo for å «fremheve industriell digitalisering»

Den nye logoen ble avduket på søndag og har et futuristisk utseende av fem distinkte former som danner ordet «Nokia». Skriftsnittet er strammere og i stedet for den klassiske blåfargen har den valgt en bakgrunn med kontrasterende nyanser.

«I manges hode er vi fortsatt et vellykket mobiltelefonmerke, men det er ikke Nokia.«, forklarte administrerende direktør Becca Lundmark i et intervju.»Vi ønsker å introdusere en ny merkevare med fokus på nettverk og industriell digitalisering.«Nokia som leverandør av 5G-nettverksinfrastruktur og utstyr har dratt nytte av europeiske restriksjoner som påvirker spesielt den kinesiske rivalen Huawei Technologies Co.

Vi vet ikke hva destinasjonen er lenger»: Årsaker til telekomgiganten Nokias fall

Fornyelsen kommer med en rekke nye strategiske pilarer som tar sikte på å akselerere veksten etter hvert som femte generasjons mobilteknologi blir mer utbredt, sa Lundmark.

Nokia har lenge vært verdensledende innen mobiltelefoner, og den ikoniske Nokia 3310 var en av de mest solgte enhetene i sin tid. Selskapet bommet imidlertid på målet når det kom til smarttelefonen, og la mobilmarkedet stort sett bak seg.

Nokia-telefoner selges fortsatt, men gjennom HMD Global ervervet de rettighetene til Nokia-navnet for telefonmarkedet.

Nokia Lot Mobil Telefonverleden Acter Gich Met New Logo © Belga
READ  Google flytter "Film og TV"-fanen fra Play Butikk til Google TV - TechCrunch

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *