Her er resultatene av EuroMillions-trekningen: Ingen stor vinner for jackpotten på 230 millioner, en belgier vinner fortsatt en fin sum

€230 millioner er å vinne denne fredagen i EuroMillions-trekningen. Vinnernettet må inneholde fem riktige tall og to riktige stjerner. Nasjonalt lotteri. Siden det ikke var noen heldige vinnere i denne siste trekningen, vil spillerne få en ny sjanse til å treffe jackpotten og bli millionær i den neste EuroMillions-trekningen denne fredagen.

En belgier klarte fortsatt å gjette de riktige vinnertallene, men bare én vinnerstjerne, som fortsatt vant beløpet €1 884 992,90

Vinnende tall:

9 17 29 38 39

Vinnende stjerner:

7 10

Hvordan spille EuroMillions?

Du kan spille e-Lotto online eller kjøpe favorittspillet ditt på et utsalgssted (bokhandel, butikk osv.).

Det finnes flere typer slips: enkel slip, multiple slip og quick pick.

I Simple Ballot, som koster €2,50 per kombinasjon og uavgjort, spiller du mellom én og seks kombinasjoner. Hver fase består av 50 tall og 12 stjerner. Du må krysse av for 5 tall og 2 stjerner per etappe. Du kan også velge antall trekninger du vil delta i, noe som øker vinnersjansene dine.

I flere stemmesedler kan du krysse av for opptil 10 tall og 12 stjerner per rutenett – noe som gir deg en større sjanse for å få en vinnende kombinasjon. Som med enkle stemmesedler kan du velge flere trekninger på rad.

Hvis du ikke har et spesifikt lykketall, er Quick Pick et alternativ som sparer deg for tid: datamaskinen velger tilfeldig tall og stjerner for deg.

EuroMillions trekninger finner sted hver tirsdag og fredag: du kan få resultatene på forsiden, direkte klokken 23.00, men vinnertallene på DH. Hvis du har en eller flere vinnende trekninger, sjekk dem på National Lottery Sales Centre.

READ  Adele vekttap: Shortfood Diet Plan bak Adele vekttap endring

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *