Her er resultatene av EuroMillions-trekningen: Ingen stor vinner for jackpotten på 230 millioner, finn ut tallene som er trukket

€230 millioner er å hente denne fredagen i EuroMillions-trekningen. Vinnernettet må inneholde fem riktige tall og to riktige stjerner. Nasjonalt lotteri.

Vinnernettet må inneholde fem riktige tall og to riktige stjerner. Nasjonalt lotteri. Siden det ikke var noen heldige vinnere i denne siste trekningen, vil spillerne få en ny sjanse til å treffe jackpotten og bli millionær i neste EuroMillions-trekning på tirsdag.

Vinnende tall:

28-31-35-43-46

Vinnende stjerner:

4-7

Hvordan spille EuroMillions?

Du kan spille e-Lotto online eller kjøpe favorittspillet ditt på et utsalgssted (bokhandel, butikk osv.).

Det finnes flere typer slips: enkel slip, multiple slip og quick pick.

I Simple Ballot, som koster €2,50 per kombinasjon og uavgjort, spiller du mellom én og seks kombinasjoner. Hver fase består av 50 tall og 12 stjerner. Du må krysse av for 5 tall og 2 stjerner per etappe. Du kan også velge antall trekninger du vil delta i, noe som øker vinnersjansene dine.

I flere stemmesedler kan du krysse av for opptil 10 tall og 12 stjerner per rutenett – noe som gir deg en større sjanse for å få en vinnende kombinasjon. Som med enkle stemmesedler kan du velge flere trekninger på rad.

Hvis du ikke har et spesifikt lykketall, er Quick Pick et alternativ som sparer deg for tid: datamaskinen velger tilfeldig tall og stjerner for deg.

READ  Norge gir O&G forskningsrettigheter til 30 selskaper

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *