Her er resultatene av EuroMillions-trekningen: Ingen stor vinner for jackpotten på 55 millioner, en belgier vinner fortsatt en fin sum

€55 millioner er å hente denne tirsdagen i EuroMillions-trekningen. Vinnerruten må inneholde fem riktige tall og to riktige stjerner. Nasjonalt lotteri. Siden det ikke var noen heldige vinnere i denne siste trekningen, vil spillerne få en ny sjanse til å treffe jackpotten og bli millionær i neste EuroMillions-trekning på tirsdag.

Merk at belgieren stikker av med en pen sum på over €239 000 denne kvelden.

Vinnende tall:

18-27-34-41-49

Vinnende stjerner:

3-9

Euromillions, 19. mai 2023 ©DR

Hvordan spille EuroMillions?

Du kan spille e-Lotto online eller kjøpe favorittspillnettet ditt på et utsalgssted (bokhandel, butikk osv.).

Det finnes flere typer slips: enkel slip, multiple slip og quick pick.

I Simple Ballot, som koster €2,50 per kombinasjon og uavgjort, spiller du mellom én og seks kombinasjoner. Hver fase består av 50 tall og 12 stjerner. Du må krysse av for 5 tall og 2 stjerner per etappe. Du kan også velge antall trekninger du vil delta i, noe som øker vinnersjansene dine.

I flere stemmesedler kan du krysse av for opptil 10 tall og 12 stjerner per rutenett – noe som gir deg større sjanse for å få en vinnende kombinasjon. Som med enkle stemmesedler kan du velge flere trekninger på rad.

Hvis du ikke har et spesifikt lykketall, er Quick Pick et alternativ som sparer deg for tid: datamaskinen velger tilfeldig tall og stjerner for deg.

Euromillions trekninger finner sted hver tirsdag og fredag: du kan få resultatene direkte på forsiden, rundt kl 23, men også vinnertallene på DH. Hvis du har en eller flere vinnende trekninger, sjekk dem på National Lottery Sales Centre.

READ  Proklamasjon av kong Charles III ved St. James's Palace: Gjenopplev seremonien

Belgia Lottos ti vidundertall: statistikk, utseende osv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *