Herfra og hvor som helst

Fred Olsen Cruise Lines er anerkjent for å tilby berikende og oppslukende reiseruter, og introduserer denne uken et nytt cruise-program for 2022 og utover. Lanseringen av den nye timeplanen er alltid grunn til feiring for cruiseelskere, men i år føles det enda mer, ettersom folk drømmer om ferien til neste år.

Programmet inkluderer utflukter nærmere hjemmet på De britiske øyer og kortere pauser på fem netter for de som ønsker å fordype seg i reiseverdenen. Selvfølgelig er det også mange turer for de som ønsker å dra lenger bort og utforske den fantastiske verdenen vår igjen, inkludert en 80-dagers omkjøring for ekte eventyrere.

Cruise nærmere hjemmet
En stor del av reisen i 2022 vil dreie seg om å få mest mulig ut av de vakre britiske øyene, og Fred Olsen feirer det beste av landskap, kystlinjer og landemerker som best kan nytes fra vannet. I tillegg er hvert cruise designet for hånd for å vise et fantastisk naturskjønt cruise, som anses like viktig som destinasjonene selv.

På reiser nordover kan du være vitne til de mektige søylene i Fingals hule og Duart slott. Besøk Skara Brae, hjemmet til neolitiske strukturer som forut for Egyptens pyramider, i samtaler til Kirkwall, og hold øye med lundefugler, ponnier og fulmars i Lerwick. Eller vent sørover for utsikt over Fal Estuary og Lizard-halvøya, og utforsk det berømte Eden Project og Pendennis Castle fra 1500-tallet på en tur til Devon og Cornwall, i tillegg til å vandre langs de fantastiske sandstrendene på Isles of Scilly.

København, Danmark

Kortere funn
For de som ønsker å sette seil på et kortere cruise, er det mye å tilby, hver med muligheten til å oppleve alle de gode tingene om cruise, fra tid til land til dager på havet fylt med ombordunderholdning og en overflod av cruise.

READ  Qatar-verdensmesterskap: Spillere fra Tyskland, Norge og Nederland uttrykker sine bekymringer for menneskerettigheter Fotballnyheter

Selvfølgelig skiller den mindre størrelsen på Fred Olsens skip seg virkelig ut i de norske fjordene, og de nordlige avgangshavnene til Newcastle og Rosyth i Edinburgh ligger ideelt til for å vise dem frem på sitt beste på bare fem netter. Ombord på disse små båtene vil du navigere i farvann av begrenset størrelse, langt fra godt navigerte ruter, til hjertet av fjordene.

Men de kortere rømmingene er ikke bare bestemt for Norge, med avganger til Belgia, Frankrike, Danmark og Spania tilgjengelig på seks netter eller mindre over flåten.

Koble til igjen med verden
De som ønsker å dra lenger unna, kan glede seg over høstens skjønnhet i USA og Canada, med Balmoral la ut på et 34 netters eventyr i september 2023. Utforsking av Adriaterhavets mange skatter venter på et cruise på 27 netter ombord Braemar i oktober 2022, med muligheten til å vandre innenfor de inngjerdede byene Split og Dubrovnik i Kroatia og være vitne til mange naturlige og menneskeskapte underverk, fra Skradinski Buk-fossen til kanalene i Venezia og Chioggia.

Eller for virkelig ekstern surfing, bli med Balmoral for en 15-netters tur til Spitsbergen i juni 2022 for å seile langs Norges vestkyst, forbi isbreer og forrevne fjell og inn i trange fjorder på et spesielt tidsbestemt cruise for å se på den mystiske midnattssolen.

Rundt om i verden på 80 dager
For de sanne eventyrerne er det muligheten til å følge i fotsporene til Phileas Fogg, med et nytt skip. Borealis å sette seil på et “Around the World in 80 Days” eventyr i februar 2023, med avgang fra Southampton eller Liverpool. Cruiset, som planlegges å falle sammen med romanens 150-årsjubileum, vil anløpe mange av havnene som Fogg besøker, inkludert Mumbai, Hong Kong, Shanghai og San Francisco. Men det vil også være muligheter for å fortelle historier om nye eventyr, med et besøk i Safaga som falt sammen med hundreårsdagen for oppdagelsen av Tutankhamun; muligheter for å utforske de travle metropolene i Singapore og San Diego; muligheter for å besøke Taj Mahal; og besøk til Japan spesielt planlagt for å fange den vakre kirsebærblomsten i blomst. Det vil også inkludere et innledende besøk til Hakata, Japan.

READ  Norges formuefond bør ikke inkludere saudiske aksjer i referanseindeksen, sier regjeringen

Nye havner
Fred Olsen er stolt over å legge til flere og flere destinasjoner i programmet hvert år, og 2022/23 er absolutt ikke noe unntak. Borealis ‘ Å seile ‘rugged rural Canada’ i august 2022 anløper Louisbourg for første gang; Jomfruturer tilbys også til Bandol i Frankrike, Neum i Bosnia-Hercegovina, Progreso i Mexico, Liepāja i Latvia, og Kalvåg og Lyngdal i Norge.

Ensomgjest og Balmoral Eskifjörður, Island

Enda flere regionale avgangshavner
Med Tilbury og Belfast, etter introduksjonen av Portsmouth i år, vil det være enda flere avgangshavner å velge mellom for 2022 og 2023. Det betyr at det vil være avganger fra åtte britiske havner, med Newcastle, Liverpool, Rosyth. i Edinburgh, Southampton og Dover står også på spill. Disse tilleggene betyr at gjestene alltid er innen få timer fra en havn, noe som betyr at de aldri trenger å reise langt for sin neste Fred Olsen-ferie.

Nye båter
Dette blir den første hele sesongen som seiles med nykommere. Bolette Y Borealis blant flåten. De nye båtene, anskaffet av Fred Olsen i juli 2020, gir en rekke spennende nye fasiliteter, inkludert et allværsbasseng med uttrekkbart tak; store to-nivå teatre; kulinariske demonstrasjonsteatre og vinsmaking steder; flere spisesteder; og mer plass på alle skip, noe som betyr mer plass per gjest mens du er om bord.

Oceans-medlemmer av Fred Olsen Cruise Lines får en forhåndsvisning av 2022/23-programmet sitt fra 10. mars 2021 før den generelle lanseringen 15. mars.

I tillegg vil de som bestiller en av de nye toktene kunne velge mellom en gratis all-inclusive drikkevarepakke eller kreditt å bruke om bord.

For ekstra trygghet har Fred Olsen utviklet sin Plain Sailing Guarantee, som gir fleksibilitet til å overføre innskudd betalt til et annet cruise når som helst før den endelige betalingen er utført.

READ  B-1B utfører Bomber Task Force-oppdrag i Norge og Sverige

For mer informasjon besøk fredolsencruises.com/agent

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *