Hetebølgen rammer Aquaboulevard Aquatic resort i Paris: videoer av «brunt» vann skaper kontrovers

I Frankrike slutter hetebølgen gradvis mandag, og en ny stormflo ble varslet utenfor Atlanterhavskysten i kveld, etterfulgt av Centre-Wall-de-Lower, Meteo France, som har 21 sektorer under Orange Storm-overvåking.

I Paris ble badelandet Aquaboulevard plyndret av hundrevis av mennesker denne helgen, og mange av bassengene har kommet for å avkjøles, ifølge videoer lagt ut på sosiale nettverk som bekrefter det imponerende antallet besøkende.

Ledelsen ved institusjonen ønsker dette besøket velkommen til den parisiske avisen. Han forklarer at han klarte å styre fremmøteflyten ved å tredoble staben for å håndtere denne eksepsjonelle allmenne interessen.

Men andre videoer filmet på vannsenteret reiser spørsmål, spesielt om kanalene (grunne kar for å vaske føtter). De har stillestående «brunt» vann, noe mange besøkende har påpekt i sosiale medier.

Ledelsen forsvarer seg. Hvis vannet er brunt, skyldes det sand fra en kunstig strand som er laget utenfor. Dersom besøkende ønsker å gå inn i bassengene igjen, må de krysse disse fortauene.

READ  Viser video av tankeløse Yobs som hopper ut av biler fra en hjelpeløs posisjon for sjåfører

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *