Hetero eller homofil, Stephen Plaza er endelig sløret for hans seksuelle legning


Leilighetsjegere, Leilighetssøk Eller hus, hus til salgs, Det beste hjemme Og vi går. Helt siden de kom på den lille skjermen for noen år siden, har showene til den kjente eiendomsmegleren Stephen Plaza vært suksessfulle og ansporet bedrifter. «Det er alltid hyggelig å få anerkjennelse innen faget man er interessert i, fortalte de viktigste interessentene oss i mars i fjor. «Tidligere har jeg tørket støv av jobben fordi vi hadde et dårlig image på eiendomsmegleren. Jo mer vi kan forbedre virksomheten, jo bedre.»

Men 51-åringen har mer enn én streng i sløyfen. Med eiendom og TV er Stephen Plaza en skuespiller på skjermen og på scenen. Han står også på scenen for tiden Et magisk par, Et skuespill av Laurent Rooger, der han spiller mot Jean-Phyn Jones og Valerie Myres. Hvis dette stykket forteller historien om et par som ble testet, vil medlemmet Store hoder For sin del har han alltid opprettholdt mysteriet om sitt personlige liv. Spørsmålet om hetero eller homo ble ofte stilt til ham, men mannen ønsket ikke å svare på det. «Jeg er glad, men ikke PACS! Forstå hvem som trenger det. De som ikke forstår kan fortsette å si at jeg er homofil eller lesbisk, men jeg bryr meg ikke. Jeg avkrefter eller bekrefter ikke. Det er i personvernsonen.»Han sa TV 7 dager, Fem år siden. «Jeg elsker livet. Men jeg vil si «følelsesmessig». Noen vil gjerne vite om jeg elsker livet eller ikke, men jeg har bestemt meg for å ikke svare lenger. Når vi snakker om hans personlige liv, blir det umiddelbart oppført, gravert i stein, forvrengt … jeg liker å ignorere.

READ  Monica Bellucci ble behandlet for hovedrollen i "Dancing with the Stars"

I et intervju med SøndagsavisenMen for første gang hevet han skjermen for sin seksuelle legning.»Det gjør meg gal å stille slike spørsmål om meg selv. Vel, jeg sier for første gang: Jeg er en sexarbeider. Så «, Han kunngjør til slutt. Det er å si.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *