Historisk har det vært billigere å fly etter Corona

– Alle fly på bakken vil heve seg i luften og jeg tror det vil gå veldig fort, sier Peter Stortalen i et intervju med det svenske nyhetsbyrået DT.

Han sammenligner situasjonen i luftfartssektoren etter den dramatiske, men korte nedleggelsen av sterk vekst siden terrorangrepene 11. september 2001.

– Jeg trodde aldri behovet for kroppsmøter var stort. Vi er mennesker, vi kan ikke skape kultur i videokonferanser i Zoom. I utgangspunktet var det spennende, men nå er folk lei av å se det og vente på dagen da de kan møte mennesker. Jeg personlig savner mengden mye, sier Stordalon.

Uansett leverandør, bør han eller hun ta den første tilgjengelige vaksinen.

– Jeg stoler på myndighetene, sa han D.T.

Fire nye hoteller i Sverige

Midt i den andre bølgen sier han at hotellinvesteringene i nabolandet fortsetter uforminsket, mens koronaepidemien når nye høyder i Sverige. Fire nye hoteller åpnes i Sverige neste år. Stordalon lister Solna utenfor Stockholm, Gøteborg og Helsingborg. Syv andre hoteller er under bygging i Sverige i Nordic Choice.

Nordic Choice, som eier rundt 200 hoteller i de nordiske og baltiske landene, sa at det tidligere hadde sagt opp 7500 ansatte. Mot slutten av oktober var det klart at et ukjent antall ansatte hadde mistet jobben. I følge årsrapporten for 2019 hadde hotellteamet 17.000 ansatte.

– Vi fortsetter å investere, jeg snakket nylig med folk som nylig jobber på et av disse hotellene. Hvis du starter et prosjekt, vil du ikke kunne stoppe det på grunn av krisen. Dette er hoteller som står i 50 til 100 år, vi har alltid vært, vi holder det vi lovet, Stortalan D.T.

READ  Echappées Belles av 17. desember: France 5 går til Norge og Haute-Savoie i kveld (oppsummering)

6,5 milliarder tapt.

Mange har ikke mistet livet i hotellgruppen Nordic Choice, og med koronaepidemier som Better Stortalen, som har investert i Wing og HardyCrutton. Han estimerte nylig at 2020 ville medføre tap på inntektene 6,5 milliarder kroner.

Stortell forventer ingen forbedring i første kvartal neste år.

– Vi forventer en 70 prosent nedgang i omsetningen i januar-februar sammenlignet med 2019, som er et normalt år og rundt 60 prosent i mars, sa han til nyhetsbyrået D.T.

I et leserinnlegg på det svenske Uptonbladet i midten av november, argumenterte Stordalon for at enhver begrensning skulle motregnes av en «statlig kobling som reduserer alvorlig blødning.»

– Det virkelige attentatet kommer neste år, da skrev han.

Nye utfordringer

Hva som trengs for å gå tilbake til det normale, sier Stortalen:

– Omtrent hvor lang tid det tar før vaksinen trer i kraft og hvilke begrensninger myndighetene pålegger. Men hotell- og turistnæringen er tilbake, og nå gjør vi oss klare for det vi holder på med.

Den andre bølgen av infeksjoner gir nye utfordringer, med en ny nedleggelse av restauranter i Norge og et forbud mot servering av alkohol i Sverige på bestemte tidspunkter.

– Mange bedrifter lager ikke dette, sier Stortalen til DT, men han vil ikke svare på om han tror Norge blir en av disse. (Vilkår)Copyright Dugens Noringslive AS og / eller våre leverandører. Vi vil at du skal dele sakene våre ved hjelp av lenken som guider sidene våre direkte. Kopiering av hele eller deler av innholdet eller annen type applikasjon kan bare skje med skriftlig tillatelse eller ved lov. For ytterligere vilkår Sjekk det ut her.

READ  Betydelig utvikling for Mercy-fartøy i evangelisk fokus, Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *