Hjemløs, foreldreløs og uten vitnemål blir Nadia Amy en ekspert på nettsikkerhet

«Født i Kenya, ble jeg adoptert kort etter fødselen min»begynner Nadia Amy. «I en alder av femten døde foreldrene mine, og jeg befant meg alene og hjemløs, vandrende i gatene i Brussel».

Nadia Amy, nå 29 år gammel, er cybersikkerhetsekspert hos Microsoft. Profilen hans tiltrekker seg de største teknologiselskapene. Ingenting hadde imidlertid definert henne for en så strålende karriere.

«Jeg ble på gaten i omtrent et år, så tok CPAS seg av meg og jeg flyttet fra en internatskole til en annen før jeg begynte å utdanne meg til kjøkkenmedarbeider,» sier hun. Hun fortsetter i samme tone av smil og fleksibilitet.

Gaten, sult og alkoholisme lærte meg ydmykhet.

Nadia elsker kjøkkenet. «Dessuten, i dag er barna mine store fans av hjemmelaget grateng og tiramisu», bestemmer alenemoren. Men de avkortede avtalene og tjenesteslutt etter midnatt falt ikke i god jord hos 19-åringen. «Jeg hadde ikke noe liv, ingen venner, ingen aktiviteter. Så sank jeg inn i alkoholisme, det er nesten uunngåelig i dette miljøet.»Han rettferdiggjør Nadya, som deretter bestemmer seg for å finne seg selv «ekte jobb».

Uten håp og overbevist om å ikke bli valgt, søker Nadia deretter på en administrativ assistentstilling ved ULB. «På venterommet, før du møter meg, lurer jeg på hva jeg gjør der. Alle kommer med sertifikat bortsett fra meg.» Men under intervjuet traff Nadias uvanlige profil og grenseløse energi blink. Mot alle odds fikk jeg jobben. «Å jobbe ved et skrivebord bak en datamaskin og svare på telefonen virket som en dagdrøm.»

READ  Reisetips om internasjonale cruise kan løftes i løpet av dager - NCL Boss

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *