«Hjemme taper den alltid to poeng»

Selv om det første kvarteret ble dårlig styrt, var det to mål bak, og kampen ble avsluttet kort. Sporting Anderlecht klarte å ta et poeng på banen mot Oud-Heverlee Louvain.. Les Mowes, som utlignet i det 94. minutt – kan ha feilet i kampens døende øyeblikk og gått ut. Hendrik von Crombrook Han stoppet straffen og kom for å redde dem.

Så vi kan stole på det Vincent Company Avslapping etter møtet. Likevel var Underlite-treneren bitter over Eleven Sports mikrofon etter kampen. «Hjemme tapte Anderlecht ytterligere to poeng. Spillerne ga alt … det er fotball «, En bitter selskapskommentar.


Les mer: Anderlecht – OHL: Ashimeru lager en «Suarez», Van Crombrook redder et poeng


Den tidligere Røde Djevelen slet med å fordøye sin egen defensive dyktighet og avskjediget Murillo, noe som ødela en god prestasjon i Anderlecht. «Vi var veldig gode på ballen og oppgaven med å hente den. I 11 løp totalt spilte vi bra med ballen, men defensivt gjorde vi ikke det vi skulle i første omgang. Det ble vi snart straffet for. Vi var overfylte i starten av andre omgang og da fikk vi rødt kort. Det endrer hele spillet. Det røde kortet er definitivt uakseptabelt.

De siste 5-10 minuttene er det som vanligvis skjer i fotball. Var vaklende. Vi prøvde, de andre var farlige. Til slutt ble vi belønnet, men vi er i denne situasjonen.

Selskapet ønsket til slutt at teamet deres gradvis skulle eliminere disse manglene. «Laget har energi. Han viser at han er veldig avansert i mange stadier av spillet. Men vi må fortsatt stramme opp og vise at vi er på det beste fokusnivået på alle stadier av spillet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *