Holland America Line feirer 148 år

Etter det siste året vi har vært igjennom, er det ikke på tide å feire mulig positivitet? Holland America-linjen mener det.

«Da Holland America Line nærmet seg 150-årsjubileet i 2023, lærte vi i fjor viktigheten av å feire de minste milepælene. Derfor feirer vi stolt vårt 148-årsjubileum 18. april 2021,» sa selskapet i en munter melding.

Reklame

Selskapet feirer anledningen med morsomme bilder av skipene, hvorav noen er opplyst med HAL 148 eller besetningsmedlemmer som holder skilt med tall.

Holland America strekhode, Jos Antorcha, i sentrum, feirer anledningen på Nieuw Statendam. (Bilde fra Holland America Line)

Noe historie: Transport og gods var bærebjelkene i 1800-tallets virksomhet, men Holland America Line opererte sitt første cruise i 1895! I dag opererer linjen 10 skip som besøker mer enn 500 havner over alle syv kontinenter.

«Vi kan ikke vente med å komme tilbake for å seile og ønske gjester velkommen om bord igjen,» sa selskapet. «I løpet av dette året med den midlertidige stansingen av cruise-operasjoner, har vi måttet tenke nytt over hvordan vi feirer vårt merke og fortsetter å seile.»

Populært akkurat nå

HAL lanserte virtuelle turer på sosiale medier til Alaska og Norge, la ut på en virtuell tur i Alaska land og sjø, holdt to interaktive havnebuer (tenk March Madness) og så Moorea og Venezia vinne. Selskapet har også arrangert ukentlige Facebook-økter, organisert vin- og whiskysmaking, holdt konserter med musikere, åpnet National Dining Day og mer.

Selskapets neste store prestasjon er introduksjonen av nye Rotterdam i juli 2021. Rotterdam, det tredje Pinnacle Class-fartøyet, blir med søstrene Nieuw Statendam og Koningsdam.

Navnet har en spesiell betydning – det første skipet til Holland America Line var Rotterdam, som satte seil på sin jomfrutur fra Rotterdam, Nederland, til New York City 15. oktober 1872. Dette skipet blir det syvende som bærer navnet .

READ  Medlemmer av den nederlandske kongefamilien besøker Norge - Royal Central

Skipet tar avgang for sjøprøver 23. april, og det vil siden være en virvelvind med siste hånd før levering i juli.

Holland America Line hentet nyheten denne uken med nye «Have It All» -pakker som inkluderer strandcruise, drinker, spesialitet og Wi-Fi i en enkel cruisepris.

Holland America Line-jubileumsmeldingen endte med et tradisjonelt nautisk ønske om lykke til: «Her er til neste vind og neste hav.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *